تکنیکهای بهینهسازی سرور به طور گستردهای توسط شرکتها برای برآورده ساختن انتظارات مانند سرعت، در دسترس بودن و عملکرد وبسایتهای آنها استفاده می شود.
در این مقاله، ما درباره بهینهسازی سرور، مزایای آن و تکنیکهای مورد اعتماد برای بهینهسازی سرورها بحث میکنیم.
بهینهسازی سرور چیست؟
بهینهسازی سرور مجموعه روشهایی است که برای بهبود کارایی پردازش دادهها و پیکربندی برنامه به همراه عملکرد کلی و سرعت سرور استفاده میشود. بهینهسازی سرور مجموعه روشهایی است که برای بهبود کارایی پردازش دادهها و پیکربندی برنامه به همراه عملکرد کلی و سرعت سرور استفاده میشود.
مزایای بهینهسازی سرور
هنگامی که یک کاربر نهایی وارد صفحه وب سایتی میشود ، یک سرور وب درخواست صفحه را دریافت میکند. سرور درخواست را پردازش میکند و به نیازهای کاربر پاسخ میدهد. سرعت و عملکرد چنین پاسخی به ویژگیهای پرفورمنس سرور بستگی دارد.
استفاده از تجهیزات سختافزاری با کانفیگ قدرتمند همیشه انتظارات را برآورده نمیکند و همه مشکلات سرور را حل نمیکند. برای برآوردن انتظارات ، بهینهسازی سرور ضروری است.
بهینه سازی سرور در موارد زیر ضروری است:
- صفحات وب به آرامی بارگیری میشوند
- وب سایت حتی به صورت متناوب پاسخگو نیست
- از برنامههایی مانند VoIP نمیتوان به طور موثر استفاده کرد
- تبدیل وب سایت کاهش مییابد
- سرور در حین جریان کاربر خراب میشود
همه این موارد نشان میدهد که سرور بیش از حد بارگیری شده است و نمی تواند عملکرد لازم را انجام دهد. در نتیجه، دسترسی به وب سایت بدتر می شود و سرور نمیتواند جریان ترافیک را مدیریت کند.
تکنیکهای بهینه سازی سرور
تکنیکهای مختلفی برای بهینهسازی سرور برای بهبود عملکرد و سرعت سرور وجود دارد. روشهای متداول بهینهسازی سرور شامل موارد زیر است:
- مجازیسازی
- ذخیرهسازی وب سایت
- شبکه تحویل محتوا
- بهینهسازی پایگاه داده
- کاهش تعداد فایلهای جاوا اسکریپت و CSS
- اندازه تصاویر را بهینه کنید
- کاهش تعداد پلاگینها
- کاهش تعداد ریدایرکتها
- انتخاب میزبانی مناسب
ادامه دارد …