Web Analytics Made Easy - Statcounter

معرفی 7 برنامه خنک کننده گوشی هنگام بازی

بهترین برنامه های خنک کننده گوشی

داغ شدن گوشی هنگام بازی یکی از رایج‌ترین مشکلات بازیکنان است. این مشکل گاهی اوقات باعث ایجاد اختلال در روند بازی کردن شده و می‌تواند باعث لگ زدن بازی‌ها و هنگ کردن گوشی شود. از این رو بسیاری از بازیکنان حرفه‌ای، به دنبال راهی می‌گردند تا گوشی خود را هنگام بازی خنک کنند. بازیکن‌های pc از خنک کننده cpu و گیمرهای لپ‌تاپ از کول‌پد برای کاهش دمای دستگاه استفاده می‌کنند. راه‌هایی برای خنک کردن موبایل هم وجود دارد. در این محتوا به معرفی چند برنامه خنک کننده گوشی می‌پردازیم و روش‌های دیگر خنک کردن دستگاه در هنگام بازی را بررسی می‌کنیم.

چرا گوشی هنگام بازی داغ می‌کند؟

عوامل مختلفی روی داغ شدن گوشی تاثیر دارند؛ مصرف بالای باتری، شارژ شدن باتری هنگام بازی، مصرف انرژی توسط پردازنده‌ها و حتی میزان روشنایی و مصرف صفحه نمایش. همه این موارد باتری مصرف کرده و به گونه‌ای قدرت پردازشی گوشی را درگیر می‌کنند. در نتیجه، گوشی شما هنگام فعالیت‌های سنگین، داغ‌تر از حالت عادی می‌شود و ممکن است به قدری داغ شود که برنامه خنک کننده گوشی یا حتی فن‌های مختلف نیاز پیدا کنید.

داغ شدن گوشی به دلیل پردازش سنگین

اصلی‌ترین دلیل داغ شدن گوشی هنگام بازی، مصرف بالای پردازنده و گرافیک آن است. به همین دلیل است که هرچه بازی سنگین‌تر باشد، گوشی بیشتر داغ می‌کند. بازی‌هایی مانند کالاف دیوتی موبایل که گرافیک سنگینی در حد کنسول دارند، می‌توانند برای اجرا در موبایل‌ها و مخصوصا دستگاه‌های قدیمی و ضعیف‌تر نیاز به قدرت پردازشی و مصرف باتری زیادی داشته باشند.

زمانی که بازی‌های سنگین را اجرا می‌کنید، سی پی یو و پردازنده گرافیکی‌تان با نهایت قدرت‌شان کار می‌کنند تا بازی را بدون مشکل به اجرا درآورند. فعالیت این قطعات، نیاز به مصرف باتری دارد و بخشی از انرژی باتری که در آن‌ها مصرف می‌شود، به شکل گرما به بیرون راه پیدا می‌کند. حتی ممکن است هنگام بازی‌ها، صدای پردازنده‌ها را بشنوید که در حال فعالیت سنگین هستند و نویز بیشتری نسبت به حالت عادی تولید می‌کنند.

مصرف شدن باتری، دلیل دیگر داغ شدن گوشی

از طرف دیگر، هنگام بازی کردن مصرف باتری افزایش پیدا می‌کند و باتری علاوه بر این که باید موبایل شما را روشن نگه داشته و فعالیت‌های پس‌زمینه را کنترل کند، باید برای اجرای یک بازی سنگین هم انرژی بگذارد. این مصرف انرژی بالاتر باعث داغ شدن باتری و ایجاد گرما می‌شود. همچنین اگر هنگام شارژ شدن گوشی بازی کنید، خواهید دید که گرمای تولیدشده بسیار بیشتر می‌شود؛ چرا که خود فرایند شارژ کردن گرما تولید می‌کند و ترکیب شارژ شدن و استفاده همزمان از باتری، باعث تولید گرمای بسیار زیاد می‌شوند.

تاثیر صفحه نمایش روی داغ شدن گوشی

صفحه نمایش گوشی شما از لامپ‌های LED و در برخی از دستگاه‌ها،‌ از micro-LED تشکیل شده است که هرکدام به رنگ یک پیکسل درآمده و در نهایت شما می‌توانید تصاویر و ویدیو مشاهده کنید. حال تصور کنید که این چراغ‌ها باید دقتی در حد یک‌هزارم ثانیه داشته و دائما در حال تغییر رنگ باشند تا شما بتوانید تنها یک ویدیوی چند ثانیه‌ای تماشا کنید.

الان که این موضوع را می‌دانید، به نظرتان اجرای یک بازی مانند کالاف دیوتی موبایل که در آن دائما تصاویر مختلف با رنگ‌ها و روشنایی‌های گوناگون به نمایش درمی‌آیند، به چه میزان انرژی و قدرت پردازشی نیاز دارد؟ هنگامی که یک بازی را اجرا می‌کنید، در هر ثانیه رنگ تمام بخش‌های صفحه عوض می‌شوند. برای این که چراغ‌های led صفحه نمایش در کسری از ثانیه بتوانند تمام تصاویر را به شما نشان دهند، گرافیک شما باید انرژی زیادی مصرف کند.

داغ شدن گوشی و راه حل ان

زمانی که بازی را با فریم ریت ۶۰ هرتز اجرا می‌کنید، درواقع گوشی شما ۶۰ تصویر را تنها در یک ثانیه پردازش کرده و به نمایش درمی‌آورد. الان می‌توانید متوجه شوید که چرا نرخ فریم‌های بالاتر، مصرف انرژی بسیار بیشتری دارند و هنگام استفاده از فریم ریت‌های ۶۰،‌۹۰ یا ۱۲۰ هرتزی، چرا دمای گوشی افزایش پیدا می‌کند. گرافیک و پردازنده شما باید در هر ثانیه بیش از ۶۰ تصویر را به نمایش دربیاورند؛ این کار هنگام تماشای ویدیو هم انرژی بالایی نیاز دارد و هنگامی که پردازش بازی در کنار آن قرار بگیرد، دمای دستگاه بسیار بیشتر می‌شود.

با این حال اصلی‌ترین دلیل داغ شدن گوشی، مصرف انرژی بالای پردازنده است و به همین دلیل است که بازیکنان به دنبال بهترین برنامه خنک کننده گوشی و cpu می‌گردند. با این حال آیا این برنامه‌ها عملکردی همان‌گونه که ادعا می‌کنند، دارند؟ آیا یک برنامه می‌تواند دمای سی پی یو دستگاه شما را کاهش دهد؟ با ما همراه باشید تا جواب این سوال را پیدا کنید. 

برنامه خنک کننده cpu چگونه کار می‌کند؟

بسیاری از بازیکنان فکر می‌کنند که برنامه خنک کننده گوشی، با خنک کردن سی پی یو یا پردازنده گوشی، دمای دستگاه را پایین می‌آورد. متاسفانه این باور اشتباه است. برنامه‌های خنک کننده گوشی نمی‌توانند به پردازنده دستگاه دسترسی داشته باشند؛ حتی در کامپیوترها هم یک خمیر سیلیکونی و یک فن متصل به سی پی یو باعث کاهش دمای آن می‌شوند و نرم‌افزاری مخصوص خنک کردن دستگاه وجود ندارد.

مهم است بدانید که گرما، یکی از محصولاتی است که طی عملکرد طبیعی دستگاه ایجاد می‌شود و هرچه این عملکرد سنگین‌تر باشد، دستگاه گرمای بیش‌تری تولید می‌کند. گرما چیز بدی نیست و نباید از آن وحشت داشته باشید. ترس از گرما و نگرانی بابت خرابی دستگاه، باعث می‌شود تا در به در به دنبال برنامه خنک کننده بگردید و در این مسیر، گوشی خود را ویروسی کنید.

برنامه‌های خنک کننده دسترسی اختصاصی به سی پی یو یا هیچ بخش فیزیکی از گوشی شما ندارند و در نتیجه نمی‌توانند به این شکل دستگاه شما را خنک کنند. کار یک برنامه خنک کننده گوشی، بستن برنامه‌های پس‌زمینه، خالی کردن رم و کاهش برنامه‌هایی است که از سی پی یو استفاده می‌کنند. درنتیجه پس از این کار، برنامه کمی باعث خنک شدن گوشی می‌شود اما نباید انتظار کاهش دما چند ده‌درجه‌ای داشته باشید.

برنامه‌های خنک کننده گوشی، نمی‌توانند به طور مستقیم به پردازنده شما دسترسی داشته باشند و سرعت پردازش آن را برای کاهش دما، پایین‌تر بیاورند. با این حال این برنامه‌ها می‌توانند اپلیکیشن‌های پس‌زمینه سیستم را ببندند یا برخی از برنامه‌ها را در حالت باتری سیور قرار دهند. این کار باعث می‌شود تا قدرت پردازش دستگاه به جای برنامه‌های جانبی، روی اجرای بازی مورد نظر شما صرف شود و در نتیجه ممکن است کمی دمای گوشی کاهش پیدا کند.

راه دیگر کاهش دما توسط این برنامه‌ها، خالی کردن فضای رم گوشی و پاک کردن حافظه پنهان است. شما نمی‌توانید از برنامه مدیریت فایل به شکل عادی به حافظه پنهان گوشی دسترسی داشته باشید و اصلا نیازی هم ندارید که این حافظه را پاک‌سازی کنید. سیستم گوشی فایل‌های مورد نیاز برای اجرای سریع برنامه‌های مختلف را در این حافظه ذخیره می‌کند تا هنگام اجرای دوباره، نیازی به پردازش تمام بخش‌های آن‌ها نداشته باشد.

با این که پاک کردن این فایل‌ها، فضای رم دستگاه را برای اجرای روان‌تر بازی آزاد می‌کند، اما این کار باعث می‌شود تا هنگامی که می‌خواهید دوباره آن‌ها را اجرا کنید، مدت زمان بیشتری برای اجرایشان صبر کنید. زمانی که فایل‌های کش و مورد نیاز سیستم برای اجرای برنامه‌های دیگر پاک می‌شوند، سیستم دستگاه برای اجرای دوباره آن‌ها، انرژی بیشتری صرف می‌کند.

آیا برنامه خنک کننده گوشی واقعی است؟

همان‌طور که اشاره شد، دلیل داغ شدن گوشی، چرخش پردازنده با سرعت بالا و مصرف انرژی زیاد آن برای رندر کردن بازی در سریع‌ترین زمان است. یک برنامه نمی‌تواند سرعت پردازنده شما را کنترل کرده و با کاهش آن، گرمای تولیدشده توسط آن را هم کاهش دهد. برای این که یک برنامه ثالث،‌ روی پردازنده شما کنترل داشته باشد، باید بتواند خود سیستم عامل را کنترل کرده و دسترسی ادمین به اندروید پیدا کند.

آیا برنامه خنک کننده گوشی واقعی است؟

این کار حتی در اندروید که متن‌باز است، تقریبا غیرممکن است و سیستم بسته اپل و iOS هم کاملا جلوی آن را می‌گیرند. در نتیجه حتی بهترین برنامه خنک کننده گوشی ایفون هم نمی‌تواند سی پی یو را کنترل کرده و با پایین‌تر آوردن مصرف آن، میزان گرمای تولیدشده و درنتیجه دمای موبایل را پایین‌تر بیاورد.

با این حال ممکن است بتوانید در اندروید با روت کردن موبایل و نصب رام‌های شخصی‌سازی‌شده، به تمام قدرت سی پی یو دسترسی داشته باشید و بتوانید با نصب برنامه‌های ویژه یا حتی ساخت برنامه خودتان، قدرت آن را با بالاترین دقت کنترل کنید. هرچند این کار را به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌دهیم؛ چرا که در این مسیر ممکن است باعث رسیدن آسیب به سخت‌افزار و پردازنده شوید و دیگر نتوانید هیچ‌گاه گوشی خود را روشن کنید.

درنتیجه برای این که به سرعت کلاک سی پی یو خود دسترسی داشته باشید و بتوانید آن را هنگام مصرف بسیار بالا کاهش دهید، باید اندروید خود را هک کنید. راه دیگر، کاهش سرعت شارژ شدن دستگاه و کاهش سرعت مصرف انرژی است که همگی از طریق هک کردن اندروید به دست می‌آیند اما خوب است بدانید که گزینه Battery Saver گوشی‌ها هم دقیقا همین کار را انجام می‌دهد.

درنتیجه لازم نیست تا اندروید خود را روت کنید تا بتوانید با نصب برنامه‌های دیگر، سرعت سی پی یو را کاهش دهید یا مصرف باتری را پایین بیاورید. با فعال کردن پاور سیور گوشی خود، می‌توانید به همین هدف برسید و مصرف باتری توسط برنامه‌های انتخابی را کمتر کنید.

راه‌های جایگزین خنک کردن گوشی بدون برنامه

می‌توان گفت تنها راه پایین آوردن دما بدون استفاده از یک برنامه خنک کننده گوشی، استفاده از فن‌های کاهش دمای مناسب گوشی است. شما می‌توانید با خرید فن خنک کننده، دمای گوشی خود را پایین بیاورید. با این حال در نظر داشته باشید که قیمت فن خنک کننده گوشی شیائومی یا سامسونگ، بسیار بیشتر از قیمت یک برنامه است.

در سطح اینترنت، ویدیوهایی با عنوان صدای خنک کننده گوشی شیائومی و سامسونگ منتشر می‌شوند و تولیدکنندگان این ویدیوها ادعا دارند که یک صدا، می‌تواند دمای گوشی را پایین‌تر بیاورد. توجه کنید که هیچ صدای خنک کننده گوشی سامسونگ وجود ندارد که بتواند سرعت پردازنده را کاهش داده و دما را کاهش دهد. با این حال این صداها به دلیل این که صدایی شبیه به فن دارند، می‌توانند با ایجاد یک گردش هوای هرچند کم، کمی سرعت کاهش دما را بیشتر کنند.

معرفی بهترین برنامه خنک کننده گوشی اندروید و آیفون

  • Cooler Master
  • Phone Cooler Cpu Cooler master
  • Battery Temperature
  • Battery Doctor
  • All in one: Cleaner
  • Cool Down Phone
  • Razer Phone cooler

توجه داشته باشید که اکثر این برنامه‌ها پولی هستند اما برای دانلود برنامه خنک کننده گوشی مایک و سایت‌هایی مانند فارسروید بهترین گزینه هستند که به نسخه پولی و بدون تبلیغ برنامه‌ها به شکلی رایگان دسترسی داشته باشید.

برنامه خنک کننده گوشی گیمینگ

دانلود خنک کننده گوشی سامسونگ – Cooler Master

این برنامه یکی از بهترین برنامه‌های خنک کننده اندروید است که امکانات مختلفی را در اختیار شما قرار می‌دهد. در صفحه اصلی این برنامه علاوه بر این که می‌توانید دمای موبایل را بررسی کنید، می‌توانید میزان استفاده از رم و پردازنده را هم ببینید و با استفاده از آن‌ها،‌ موبایل‌تان را بهتر مدیریت کنید.

با شتاب‌دهنده این برنامه، می‌توانید فایل‌های کش و پنهان دستگاه را پاک‌سازی کرده و فضای رم آن را برای بازی کردن خالی کنید. همچنین این برنامه گزینه float دارد تا یک رابط کاربری ساده‌شده از آن روی صفحه نمایش حتی در بازی‌ها به نمایش در بیاید. با این گزینه می‌توانید با یک کلیک به تمام گزینه‌های مدیریتی دسترسی داشته باشید و دستگاه خود را حتی در وسط بازی بهینه‌سازی کنید.

مزایا:

  • رابط کاربری ساده؛
  • نمایش دادن دمای واقعی پردازنده و دستگاه؛
  • بستن برنامه‌های واقعا پرمصرف؛
  • وجود نسخه رایگان

معایب:

  • وجود برخی از قابلیت‌ها تنها در نسخه پولی؛
  • وجود تبلیغات آزاردهنده

معرفی برنامه Phone Cooler Cpu Cooler master

از بهترین برنامه خنک کننده گوشی،‌ که برنامه‌های پر مصرف را دائما بررسی کرده و هنگامی که برنامه‌ای بیش از نیازش از قدرت پردازنده و انرژی باتری مصرف می‌کند، آن را به طور کامل می‌بندد. خبر خوب این است که این برنامه کاملا رایگان است اما نسخه پولی هم دارد. با این حال همانند برنامه‌های دیگر، لازم نیست تا برای استفاده از نسخه رایگان آن تبلیغات مختلفی را مشاهده کنید.

این برنامه بالاتر رفتن دمای گوشی را به شما هشدار می‌دهد و راهکارهایی را برای کاهش آن و کاهش مصرف باتری به شما ارائه می‌کند. با نصب این برنامه می‌توانید در وسط بازی خود از افزایش شدید دمای گوشی باخبر شوید و قبل از این که مجبور به بازی با دمای بالا باشید، آن را کنترل کنید.

مزایا:

  • رابط کاربری زیبا؛
  • خنک‌کردن سریع دستگاه؛
  • بستن برنامه‌های اضافی و افزایش سرعت گوشی؛
  • نمایش دمای باتری؛
  • وجود نسخه رایگان

معایب:‌

  • امکان نمایش اشتباه دما طبق گزارشات کاربران
  • محدود بودن برخی از تنظیمات در نسخه رایگان

معرفی برنامه Battery Temperature برای بررسی دقیق دمای گوشی

اگر تنها می‌خواهید از دمای موبایل و به خصوص باتری خود باخبر شوید اما نمی‌خواهید برنامه‌ای را نصب کنید که بتواند گوشی شما را کنترل کند، این برنامه را به شما پیشنهاد می‌دهیم. همان‌طور که از اسم این برنامه مشخص است،‌ این برنامه خنک کننده گوشی نیست و بیشتر یک برنامه مدیریتی محسوب می‌شود.

با رابط کاربری ساده آن می‌توانید دمای واقعی باتری و دستگاه خود را متوجه شوید و با استفاده از نمودارهایی که به شما ارائه می‌دهد، تعیین کنید که دمای دستگاه‌تان در چه زمان‌ها و هنگام استفاده از چه بازی‌هایی به بیش‌ترین حد خود رسیده بوده است. با این حال اگر برنامه‌ای می‌خواهید که خودش برنامه‌های پرمصرف را ببندد و روی عملکرد پردازنده شما تاثیر داشته باشد، این برنامه ممکن است مناسب شما نباشد.

مزایا:

  • رابط کاربری ساده و استفاده آسان برای تمام افراد؛
  • نمایش دقیق دمای باتری و پردازنده؛
  • ارائه نمودارهایی در بازه‌های زمانی مختلف برای مشاهده روند افزایش و کاهش دما؛
  • مصرف بهینه‌تر باتری با شناختن پرمصرف‌ترین برنامه‌ها و کنترل آن‌ها؛
  • وجود نسخه رایگان با تبلیغات کم.

معایب:

  • خنک کردن محدود گوشی و نداشتن قابلیت‌های خنک کننده؛
  • عدم نمایش دما با دقت بالا طبق گزارش کاربران در برخی از زمان‌ها.

معرفی برنامه Battery Doctor،‌ از قدیمی‌ترین برنامه‌های خنک کننده

برنامه باتری دکتر را می‌توان قدیمی‌ترین برنامه خنک کننده گوشی دانست که می‌تواند برای تمام موبایل‌ها، از ضعیف تا قوی و از قدیمی تا جدید، مناسب باشد. این برنامه کار خود را به عنوان یک ابزار مدیریت باتری و شناسایی برنامه‌های پرمصرف آغاز کرد اما در طول این سال‌‌ها، توانست با ارائه امکانات و ویژگی‌های مختلف، به یکی از بهترین برنامه‌های خنک کننده گوشی تبدیل شود.

این برنامه یکی از جامع‌ترین سیستم‌های شناسایی برنامه‌های پرمصرف را دارد و میزان مصرف باتری توسط هر برنامه را به طور دقیق نشان می‌دهد. همچنین شما می‌توانید تمام داده‌های جمع‌شده توسط این برنامه را یک‌جا و در یک جدول و گزارش منحصر به فرد مشاهده کنید و کنترل بیشتری روی دستگاه خود داشته باشید. با این برنامه می‌توانید فایل‌های اضافی را حذف کنید، نوتیفیکیشن‌ها را کنترل  و مصرف باتری هر برنامه را مدیریت کنید.

مزایا:

  • برنامه‌ای بسیار جامع برای کنترل دمای باتری و پردازنده؛
  • دارای امکانات بسیار زیاد؛
  • دریافت آپدیت‌های مکرر برای استفاده بهینه؛
  • دارای نسخه رایگان.

معایب:

  • ممکن استفاده از این برنامه برای برخی از افراد به دلیل وجود قابلیت‌های فراوان دشوار و پیچیده باشد.
  • ممکن است خود برنامه پردازنده و باتری را به میزان بالا مصرف کند.

برنامه All in One: Cleaner – یک برنامه همه کاره

همان‌طور که از اسم این برنامه مشخص است، با نصب آن می‌توانید همه کارهای مورد نظرتان برای خنک کردن گوشی را در یک برنامه انجام دهید. این جعبه ابزار هم از قدیمی‌ترین برنامه خنک کننده گوشی محسوب می‌شود و امکانات بسیار زیادی را به شما ارائه می‌دهد. این برنامه به شکل خودکار دمای پردازنده را بررسی و کنترل کرده و هنگامی که دما از حدی بالاتر می‌رود، برنامه‌های پر مصرف را می‌بندد تا دمای گوشی را کاهش دهد.

با این برنامه می‌توانید امنیت دستگاه خود را نیز چک کنید؛ چرا که این جعبه ابزار یکی از قدرت‌مندترین آنتی‌ویروس‌ها را برای شناسایی بدافزارها و پاک کردن‌شان درون خود جای داده است. این برنامه علاوه بر این  قابلیت‌های رایج تمام برنامه‌های مدیریتی را دارد،‌ قابلیت‌هایی مانند تنظیمات پیشرفته، بوست کردن و بهینه‌سازی گیم‌ها و حتی قفل برنامه‌های مختلف را به شما ارائه می‌دهد.

مزایا:

  • به همه چیز در یک برنامه دسترسی دارید؛
  • برنامه زبان فارسی هم دارد؛
  • این برنامه قابلیت‌های بسیار بیشتری نسبت به یک برنامه خنک کننده گوشی عادی دارد؛
  • دارای نسخه رایگان.

معایب:

  • رابط کاربری پیچیده و نسبتا دشوار برای کاربران با سن پایین
  • پولی بودن برخی از قابلیت‌های برنامه؛
  • مصرف انرژی بالای خود برنامه.

برنامه Cool Down Phone

یکی از بهترین برنامه‌های بهینه‌سازی دستگاه برای بازی در اندروید، که یک برنامه خنک کننده گوشی قوی هم به شمار می‌رود. با این برنامه شما می‌توانید با یک کلیک، دمای گوشی خود را پایین بیاورید و مصرف باتری آن را کاهش دهید. این برنامه دمای موبایل را به طور دقیق به شما گزارش می‌دهد و در صورت افزایش شدید آن، با هشدار دادن شما را آگاه کرده و برنامه‌های پر مصرف را می‌بندد. 

مزایا:

  • هشدار گرمای بیش از حد؛
  • خنک کردن سریع با یک کلیک
  • رابط کاربری ساده

معایب:

  • نداشتن قابلیت رایج در برنامه‌های دیگر مانند بستن برنامه‌ها؛
  • تبلیغات نسبتا زیاد.

برنامه Razer Phone Cooler

سیستم بسته اپل اجازه نمی‌دهد تا همانند اندروید، برنامه خنک کننده گوشی بتواند برنامه‌های پر مصرف را مدیریت کرده و ببندد و همچنین در عملکرد باتری و سی پی یو دخالت کند. از این رو نمی‌تواند برنامه خنک کننده زیادی برای آیفون پیدا کرد و اکثر برنامه‌ها فقط دارای یک رابط کاربری هستند و هیچ اثری ندارند. با این حال این برنامه، می‌تواند دمای باتری و دستگاه را به شما نشان دهد و با آخرین آپدیت اندروید هم سازگار است.

آیا برنامه خنک کننده گوشی روی گیم پلی تاثیر دارد؟

برنامه خنک کننده گوشی با کاهش تقریبی دمای باتری و سی پی یو، می‌تواند جلوی لگ زدن و هنگی بازی‌ها را بگیرد و تجربه روان‌تری از گیم پلی بازی برای شما به ارمغان بیاورد. با این حال نباید انتظار داشته باشید که با نصب یک برنامه خنک کننده گوشی، گیم پلی‌تان چند برابر بهتر شود.

سایت تخصصی کالاف دیوتی و خرید سی پی

ما در کالاف دیوتی دات آی آر این مقاله را برای شما فراهم کرده‌ایم تا با دانستن اثرات دمای بالای گوشی روی بازی‌ها و اهمیت استفاده از فن یا برنامه‌های خنک کننده، بتوانید با تمرین کردن، سطح بازی خود را راحت‌تر ارتقا دهید. ما به عنوان سایت رسمی و تخصصی کالاف دیوتی موبایل در ایران، بهترین راه پیشرفت در این بازی را سی پی می‌دانیم و به همین دلیل بهترین خدمات را در فروش این محصول ارائه می‌دهیم.