امروزه بسیاری از کسب و کارها برای رونق هرچه بیشتر کارشان بازارهای سنتی را کنار گذاشته و به دنبال روش های نوین تبلیغات می گردند. طراحی سایت مهم ترین مرحله ورود به تجارت آنلاین است. از این رو هزینه ساخت سایت در گوگل همواره یکی از دغدغه های صاحبان مشاغل می باشد. قیمت طراحی سایت با وردپرس از سوالات چالش برانگیز در عرصه دیجیتال مارکتینگ می باشد.همچنین هزینه طراحی سایت شرکتی و قیمت طراحی سایت فروشگاهی با توجه به امکانات مشتری می تواند متغیر باشد.
قیمت پکیج طراحی سایت
هزینه طراحی سایت بسته به نوع خدمات طراحی سایت شرکتی یا فروشگاهی به کار برده شده از 25,000,000 تومان شروع شده و تا 75,000,000 تومان برای طراحی سایت اختصاصی متفاوت است.از اینرو شما می توانید سایتی داشته باشید که از سرعت بالایی برخوردار است و رضایت کاربران را جذب می کند و یا اینکه وب سایت شما به سختی باز می شود و کاربر سایت شما را ترک می کند؟ انتخاب با شماست؟! زیرا فقط صرفا به این دلیل که کسب و کار شما انلاین شود نباید به موضوع نگاه کرد باید دید که با چه امکاناتی در این بازار پر رقابت وب حضور دارید؟ قیمت طراحی سایت با ورد پرس ویا قیمت طراحی سایت اختصاصی بسته به ویژگی های سایت متغییر است.
هزینه طراحی سایت ارزان
مدیریت مجموعه وب نگاران پارسه همواره از استارت آپ های جدید حمایت کرده اند و با ارائه پکیج های مدرن درکنار هزینه طراحی سایت ارزان بستر پیشرفت را برای کارآفرینان فراهم کرده اند. همچنین تیم وب نگاران پارسه فعالیت های چشمگیری در عرصه دیجیتال مارکتینگ داشته است. این مجموعه با متخصصین مجرب و به روز ترین متدهای حوزه تولید محتوا آماده ی خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. رویکرد این مجموعه همواره نوآورانه با به روز ترین تکنیک های طراحی سایت می باشد. اگر برای رونق کسب و کار خود به دنبال راه اندازی سایت حرفه ای و به روز هستید برای دریافت مشاوره با مجموعه وب نگاران پارسه تماس حاصل فرمایید: 02166928787
طراحی سایت فروشگاهی
سایت فروشگاهی بستری را در فضای اینترنت به منظور معرفی جامع تر محصولات برای تولیدکنندگان فراهم می کند، همچنین امکان فروش مستقیم را نیز در اختیار مشتریان می گذارد.
انواع طراحی سایت
با گسترش کسبوکارها در فضای اینترنت نیاز کارفرما ها و سازمانها به وبسایتها برای ارتباط با بازار های فروش بیشتر شده است. در ادامه مطلب با انواع طراحی سایت آشنا می شویم.
طراحی سایت با وردپرس
وردپرس (WordPress) با زبان برنامهنویسی پیاچپی (PHP) راه اندازی شده است.
وُردپرِس (WordPress) بستری جامع را برای طراحی سایت و وبلاگ فراهم کرده است.
لازم به ذکر است تیم وب نگاران پارسه با کد نویسی اختصاصی و استفاده از متدهای نوین بدون هیچ گونه استفاده از قالب های آماده طراحی سایت با ورد پرس را انجام می دهد و همین امر موجب به جلوگیری از شباهت به کار رقبا می شود.
وردپرس این امکان را فراهم می کند که در صورت نیاز تغییرات لازم را درون سایت ایجاد کنید، محتوا های جدید را در سایت بارگزاری کنید، کاربران سایت را مدیریت کنید و به نظرات و سوالات پاسخگویی کنید.
مزایای طراحی سایت با وردپرس
- طراحی سایت با این برنامه مقرون به صرفه است.
- طراحی به صورت اختصاصی
- در مقایسه با روش های دیگر مانند فول کد برنامه نویسی ، اگر طراحی سایت با برنامه نویسی اختصاصی سایت برروی وردپرس انجام شود، پروژه خیلی سریع تر به نتیجه می رسد.
- کدنویسی معقول این سامانه کمک به بالا بردن سئو سایت می کند.این سامانه پلاگین های متعدد جهت ارتقای سئو سایت ارائه می دهد.
- انعطاف پذیری نقطه عطف این سامانه می باشد. این سیستم همواره امکان طراحی و تغییر را فراهم می کند.
- وردپرس از امنیت نسبی برخوردار است و پلاگین های متعدد برا بالا بردن امنیت ارائه می دهد.
طراحی سایت با کدنویسی
در این روش طراحی سایت با استفاده از زبانهای برنامهنویسی از جمله HTML، CSS و JavaScript صورت می گیرد. HTML (Hypertext Markup Language) زبان اصلی برای نشان دادن ساختار محتوای وبسایت است. با استفاده از تگها و المانهای HTML، کارشناس میتواند اطلاعات مورد نیاز را به صورت مرتب و سازماندهی شده در صفحه وب به نمایش بگذارد. ( (Cascading Style Sheet CSS زبانی از کدنویسی است که برای توصیف ظاهر وبسایت کاربرد دارد. با استفاده از CSS، میتوان ظاهر صفحات وب را طبق سلیقه تغییر داد و به روز زسانی کرد. همچنین، با استفاده ازJavaScript، میتوان ساختارهای پویا را به وبسایت اضافه کرد.
مراحل طراحی سایت به روش کدنویسی
برای بسیاری از افراد فرایند طراحی سایت مبهم است. در این بخش سعی داریم با بیان توضیحات این مراحل برای شما مملوس تر شود.
• انتخاب ویرایشگر کد
• نوشتن کد HTML
• ایجاد فایل CSS
• ادغام HTML و CSS
• کدنویسی وب سایت واکنشگرا یا استاتیک
• کدنویسی وب سایت ساده یا تعاملی
این روش از طراحی سایت زمان زیادی می برد و نسبت به طراحی سایت های دیگر خیلی گران می باشد.
طراحی UI/UX اختصاصی
یک زمینه کاری گسترده تلقی می شود. یک طراح رابط UI/UX موفق لازم است با به کارگیری گرافیک هنرمندانه و تصاویر پویای جذاب توجه بازدیدکنندگان را به یک وب سایت را جلب کند. یکی از نقاط قوت کارشناسان این زمینه ایده پردازی می باشد. یک طراح رابط UI/UX ذهنیت پیشرو در صنعت فناوری دارد و با به روزترین ابزارهای طراحی باعث منحصر به فرد کردن محصولات دیجیتال خود می شود.
طراحی UI
UI مخفف عبارت User Interface Design است. تمرکز بر جنبه ی گرافیکی سایت دارد. گرافیستهای سایت و برنامهنویس های Front-end مسؤل پیاده سازی جنبه های ظاهری سایت هستند. وظیه طراح بخش UI مربوط به این است که ظاهر هر بخش به چه صورت باشد تا جلوهی مناسب به سایت دهد . برای نمونه انتخاب و هماهنگی رنگ آیتم های یک سایت توسط این کارشناسان تعیین می شود.
طراحی UX
UX مخفف عبارت User Experience Design است. تمرکز بر راحتی و آسودگی کاربر دارد. کارشناس UX هماهنگی طراحی سایت با نیازهای کاربر را بررسی میکند. برای نمونه اینکه در سایت برای دسترسی راحت تر بازدیدکنندگان هر آیتم در کجای صفحه قرار بگیرد و نحوه چینش گزینه ها به چه صورت باشد وظیفه ی متخصصین UX می باشد. پشت پرده ی طراحی UX به هدایت کاربر مرتبط میشود. نکته مهم در این زمینه شامل مدیریت و هدایت بازدیدکننده از لحظهی ورود به سایت تا لحظهی خرید محصول (یا هر هدف دیگر) می باشد. هدف نهایی این است که بازدید کننده طی سلسله مراتب از پیش تعیین شده درآخر هدف نهایی ما را دنبال کند.
نتیجه گیری
ما در این مقاله تلاش کردیم تا شما را با انواع طراحی سایت و هزینه های آن کمی آشنا کنیم از این برای طراحی سایت وب سایت خود پیشنهاد ما به شما شرکت وب نگاران پارسه می باشد برای اطلاعات بیشتر و نمونه کارها طراحی سایت به وب سایت آنها مراجعه نمایید: 02166928787 – webnegaran.co
توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.