Web Analytics Made Easy - Statcounter

راهنمای کامل طراحی سایت با پایتون به نقل از سایت امیر محمد رسولی

چکیده

راهنمای کامل طراحی سایت با پایتون یک مسیر کامل برای طراحی سایت می باشد که نقشه جامعی از مسیر طراحی سایت با زبان برنامه نویسی پایتون را ترسیم کرده است.

در سالهای گذشته، پایتون یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی بوده است که استفاده کاربرد های آن در حوزه های مختلفی مشاهده می شود. دلیل این محبوبیت اصلا تعجب آور نیست؛ زبان برنامه نویسی اصلی که در برنامه نویسی مورد نیاز برای ماشین لرنینگ، تجزیه و تحلیل داده و توسعه برنامه های تحت وب مورد استفاده قرار میگیرد، پایتون است! 

راهنمای کامل طراحی سایت با پایتون به نقل از سایت امیر محمد رسولی

به صورت ساده می توان گفت پایتون یک زبان برنامه نویسی ساده برای یادگیری است و همچنین شامل کتابخانه های بسیار قدرتمند در حوزه های مختلف برنامه نویسی می باشد که باعث شده تا قدرت این زبان برنامه نویسی بیشتر از قبل شود. بدون شک، در این زمانه، یکی از بهترین زبانها برای یادگیری، برنامه نویسی python می باشد. برنامه نویسان این زبان، از نظر وضعیت شغلی، حقوق و شرایط کاری در شرایط بسیار ایده آلی قرار گرفته اند و همین مزیت ها نیز باعث شده تا برنامه نویسان تازه وارد، پایتون را جزو اولویت های برنامه نویسی خود قرار دهند.

موارد زیر را پوشش خواهیم داد:

در این مطلب قرار است تا سوالات زیر را مورد بررسی قرار دهیم:

  • توسعه وب با پایتون چیست؟
  • چه چیزی پایتون را برای توسعه وب مناسب می کند؟
  • چارچوب های وب پایتون
  • کتابخانه های پایتون برای توسعه وب
  • نقشه راه برای توسعه وب با پایتون
  • چگونه اولین برنامه وب خود را در پایتون ایجاد کنیم
  • یک توسعه دهنده وب پایتون شوید

چگونه با پایتون طراحی سایت کنیم؟

برای اینکه با استفاده از پایتون طراحی سایت کنید، ابتدا باید یک دوره آموزش برنامه نویسی پایتون را به صورت کامل مشاهده کنید. بعد از اینکه برنامه نویسی python را یاد گرفتید، حالا زمان آن فرا رسیده که با استفاده از یک کتابخانه، وارد حوزه تخصصی مورد نظر خود شوید، برای مثال، یکی از محبوبترین کتابخانه های پایتون که با استفاده از آن طراحی وب را انجام می دهند، کتابخانه جنگو است.

توسعه وب سایت با پایتون چیست؟

چگونه با پایتون طراحی سایت کنیم؟

برای کسانی که تازه به برنامه نویسی مشغول شده اند، ممکن است تعجب کنید که توسعه وب دقیقا چیست. اگرچه تعیین یک اصطلاح دقیق غیرممکن است، اما توسعه وب به صورت ساده به عنوان ساخت، ایجاد و نگهداری وب سایت ها تعریف می شود. به طور معمول، توسعه وب شامل یک بخش فرانت اند (هر چیزی که با مشتری در تعامل است) و یک بخش از بک اند است که حاوی منطق تجاری است و با یک پایگاه داده تعامل دارد.

چرا پایتون زبان خوبی برای طراحی سایت است؟

  • یادگیری آسان: پایتون به دلایلی محبوب ترین زبان برای کسانی است که برای اولین بار یاد می گیرند. این زبان به عبارات رایج و فضای خالی متکی است که به شما امکان می دهد در مقایسه با برخی از زبان های دیگر مانند جاوا یا C++ کد به میزان قابل توجهی کمتر بنویسید. علاوه بر این ورود کمتری نیز دارد، زیرا نسبتاً شبیه زبان روزمره شما است، بنابراین می توانید به راحتی کد را درک کنید.
  • اکوسیستم و کتابخانه‌های غنی: پایتون طیف وسیعی از ابزارها و بسته‌های کتابخانه را ارائه می‌دهد که به شما امکان می‌دهد به بسیاری از کدهای از پیش نوشته شده دسترسی داشته باشید و زمان توسعه برنامه شما را ساده‌تر کند. به عنوان مثال، شما به Numpy و Pandas برای تجزیه و تحلیل ریاضی، Pygal برای نمودار، و SLQALchemy برای پرس و جوهای قابل ترکیب دسترسی دارید. پایتون همچنین کتابخانه های مناسب وب مانند جنگو و فلاسک را ارائه می دهد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
  • نمونه‌سازی سریع: از آنجایی که پایتون در مقایسه با سایر زبان‌های برنامه‌نویسی برای ساخت پروژه‌های شما زمان بسیار کمتری می‌گیرد، ایده‌های شما بسیار سریع‌تر راه اندازی خواهند شد و به شما امکان می‌دهند بازخورد دریافت کنید و سریعتر اصلاحات را انجام دهید. این زمان توسعه سریع پایتون را به ویژه برای استارت‌آپ‌هایی که می‌توانند زودتر وارد بازار شوند و مزیت رقابتی کسب کنند به گزینه ایده آلی تبدیل کرده.
  • محبوبیت گسترده: پایتون یکی از محبوب ترین زبان های جهان است که جوامعی از سراسر جهان در آن حضور دارند. به دلیل محبوبیت این زبان، پایتون به طور مداوم با ویژگی‌ها و کتابخانه‌های جدید به‌روزرسانی می‌شود، در حالی که اسناد عالی و پشتیبانی جامعه را نیز ارائه می‌کند. به خصوص برای توسعه دهندگان جدید، پایتون پشتیبانی و چارچوب گسترده ای را برای شروع کار افراد مبتدی، ارائه می کند.

کتابخانه های مناسب طراحی سایت در پایتون

کتابخانه های مناسب طراحی سایت در پایتون

کتابخانه طراحی سایت چیست و چه اهمیتی دارد؟

به یک جعبه ابزار فکر کنید. چارچوب وب مجموعه‌ای از بسته‌ها و ماژول‌ها است که از کدهای از پیش نوشته شده و استاندارد شده تشکیل شده است. این کد ها از توسعه برنامه‌های کاربردی وب پشتیبانی می‌کند، توسعه را سریع‌تر و آسان‌تر می‌کند و برنامه‌های شما را قابل اعتمادتر و مقیاس‌ پذیرتر خواهند کرد. به عبارت دیگر، فریم‌ورک‌ها در حال حاضر دارای اجزای داخلی هستند که پروژه شما را «راه‌اندازی» می‌کنند، بنابراین برنامه نویس کار کمتری را انجام خواهد داد.

کتابخانه های پایتون که مناسب توسعه وب هستند، فقط در پشتیبان برای فناوری سمت سرور، کمک به مسیریابی URL، درخواست‌ها و پاسخ‌های HTTP، دسترسی به پایگاه‌های داده و امنیت وب استفاده می‌شوند. در حالی که اجباری به استفاده از کتابخانه وب نیست، توصیه می شود از این ابزار ها استفاده کنید، زیرا به شما کمک می کند برنامه های پیچیده را در زمان بسیار کمتری توسعه دهید.

محبوبترین کتابخانه های توسعه وب برای پایتون کدام هستند؟

جنگو و فلاسک با اختلاف زیادی از محبوب ترین کتابخانه های توسعه وب با پایتون هستند. جنگو یک چارچوب وب پایتون است که محتوای متن باز و سطح بالا ارائه می دهد و به توسعه سریع و طراحی تمیز و عملی را کمک می کند. سریع، ایمن و مقیاس پذیر است. جنگو فوق‌العاده انعطاف‌پذیر است که در آن می‌توانید با MVP برای شرکت‌های بزرگ‌تر کار کنید. برای برخی دیدگاه ها، برخی از بزرگترین شرکت هایی که از جنگو استفاده می کنند اینستاگرام، دراپ باکس، پینترست و اسپاتیفای هستند.

Flask یک میکرو فریم ورک در نظر گرفته می شود که چارچوب وب مینیمالیستی را ارائه می دهد. 

Flask مینیمالیستی و سبک وزن است، به این معنی که شما افزونه‌ها و کتابخانه‌هایی را که به هنگام کد نویسی نیاز دارید اضافه می‌کنید، بدون اینکه فریم‌ورک به‌طور خودکار آن را ارائه کند. فلسفه پشت Flask این است که فقط اجزای مورد نیاز برای ساخت یک برنامه را ارائه می دهد تا انعطاف پذیری و کنترل را در برنامه، داشته باشید. Flask همچنین یک فریمورک وب رایج و قدرتمند است زیرا توسط شرکت های بزرگی مانند Netflix، Linkedin و Uber استفاده می شود.

جنگو بهتر است یا فلاسک؟

بنابراین، ممکن است از خود بپرسید: چه چارچوبی را باید انتخاب کنم؟ پاسخ این است که بستگی دارد. سطح مهارت خود را به عنوان یک توسعه دهنده وب در نظر بگیرید. اگر کاملاً با تجربه هستید، احتمالا کتابخانه فلاسک برای شما بهتر است. در حالی که اگر شما یک توسعه دهنده جوان هستید، شاید بهتر باشد از چارچوبی استفاده کنید که پشتیبانی بیشتری ارائه می دهد مانند جنگو. 

images_1668072276.jpg

همچنین، از خود بپرسید، آیا ترجیح می‌دهید یک پایگاه کد «بنیاد» برای ایجاد کردن آن داشته باشید یا انعطاف‌پذیری برای ایجاد ستون فقرات پایگاه کد خود را داشته باشید؟ اگر گزینه اول را ترجیح می دهید، با جنگو همراه شوید. اگر گزینه دوم را ترجیح می دهید، با Flask بروید. در پایان، هر دو می‌توانند به عملکرد یکسانی دست یابند، و مهم‌تر است که برنامه‌نویسی را شروع کنیم تا اینکه نگران این باشیم که کدام فریم ورک بهتر است.

کتابخانه های پایتون برای توسعه وب

برخی از کتابخانه های مفید پایتون برای توسعه وب که باید به آنها توجه داشته باشید:

  • اگر برای استخراج داده ها برای برنامه خود، به یک کراولر (خزنده) وب نیاز دارید، Scrapy برای کار شما عالی است. Scrapy یک کتابخانه پر کاربرد برای خزش کردن، داده کاوی، آزمایش خودکار و موارد دیگر است.
  • Zappa یک کتابخانه قدرتمند برای توسعه برنامه بدون سرور در AWS Lambda است.
  • Requests کتابخانه ای است که به شما امکان می دهد درخواست های HTTP را به راحتی ارسال کنید، که برای برقراری ارتباط با یک برنامه کاربردی استفاده می شود و به عنوان مثال به شما امکان می دهد صفحات یا داده های HTML را دریافت کنید.
  • یکی دیگر از کتابخانه های مفید Dash است که به برنامه های کاربردی وب در حال توسعه که با تجسم داده ها مرتبط هستند کمک می کند. در بالای Flask ساخته شده است و ویژگی هایی مانند نمودارها، نمودارها، داشبوردها و موارد دیگر را ارائه می دهد.

نقشه راه توسعه وب با پایتون

مرحله 1: HTML + CSS

هنگامی که توسعه را وب شروع می کنید، مهم است که ابتدا HTML و CSS را یاد بگیرید، که اصول اولیه یادگیری نحوه ساخت وب سایت هستند. بهتر است یاد بگیرید که چگونه صفحات استاتیک واکنشگرا را برای شروع سفر توسعه وب خود بسازید. همچنین ممکن است یادگیری مفاهیمی مانند اینترنت، HTTP، مرورگرها، DNS، میزبانی و غیره مفید باشد. شما می توانید یک چارچوب CSS مانند Materialize یا Bootstrap را یاد بگیرید که به طور قابل توجهی سرعت توسعه شما را افزایش می دهد، اما یادگیری این تکنولوژی ها اجباری نیست.

مرحله 2: جاوا اسکریپت

یک قدم عالی بعدی یادگیری مرحله قبل، جاوا اسکریپت است. شما باید مفاهیم اساسی مانند انواع داده ها، متغیرها، قراردادهای عمومی، دستکاری رشته، حساب و عملگرها، دستورات کنترل، حلقه ها و غیره را بیاموزید. یادگیری اصول جاوا اسکریپت زمانی که جاوا اسکریپت را در سمت کلاینت اعمال میکنید، کار را برای شما آسان تر می کند.

مرحله 3: DOM و jQuery

پس از یادگیری اصول جاوا اسکریپت، باید یاد بگیرید که چگونه DOM و jQuery را که یک کتابخانه جاوا اسکریپت است که ویرایش DOM را آسان تر می کند. اکنون می دانید که چگونه صفحات پویا ایجاد کنید.

مرحله 4: آموزش پایتون

شما باید قبل از یادگیری دستکاری DOM، اصول پایتون را درست مانند جاوا اسکریپت پوشش دهید. یادگیری اصول اولیه شما را برای جنگو آماده می کند، بنابراین به می توانید مشکلات به وجود آمده در برنامه را تصحیح کنید. یادگیری مقدماتی پایتون نباید خیلی پیچیده باشد، اگرچه بسیاری از مفاهیم شبیه جاوا اسکریپت هستند. زمانی که برنامه نویسی بک اند را شروع کردید، بهتر است تا یک دوره فشرده در مورد گیت هاب نیز مشاهده کنید تا بتوانید سطح فعالیت های خود را حرفه ای تر کنید.

مرحله 5: جنگو + پایگاه داده

با Django، می‌توانید محیط باطن خود را راه‌اندازی کنید و منطق کسب‌وکار را توسعه دهید. همچنین باید در مورد پایگاه داده هایی مانند SQLite، نحوه ایجاد پرس و جو و عملکرد CRUD بیاموزید. با این کار می توانید یک برنامه فول استک شوید!

در نظر داشته باشید که تبدیل شدن به یک برنامه نویس فول استک، مسیر طولانی می باشد و نیاز است که این مسیر را با تمرین و انجام پروژه های مختلف پیش ببرید تا بتوانید در این زمینه به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید.

توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.