Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات در مجلس از عملکرد وزراتخانه خود دفاع کرد

صبح امروز در جلسه علنی مجلس، عیسی زارع پور در پاسخ به سوال محمدرضا پورابراهیمی نماینده کرمان در مورد مسائلی همچون سرعت اینترنت با استناد به پایگاه اسپیدتست سرعت اینترنت کشور را قابل قبول خواند و از وزارتخانه خود دفاع کرد
عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - جلسه صحن علنی مجلس - تیر 1402

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز سه‌شنبه 27 تیرماه در جلسه علنی مجلس حضور یافت و به سوال محمدرضا پورابراهیمی، نماینده مردم کرمان پاسخ داد.

آمارهای دولت قبلی غلط بوده است

وزیر ارتباطات در صحبت‌های خود عنوان کرد که آمارهای گذشته در مورد اینترنت روستاها درست نبوده‌اند: اتصال 90 درصد روستاها به شبکه اینترنت واقعیت نداشته است بلکه حدود 80 درصد روستاها به اینترنت دسترسی داشته‌اند. تا پایان امسال هیچ روستای بالای 20 خانواری نخواهد بود که به اینترنت دسترسی نداشته باشد.

سرویس دورزدن تحریم‌ها و کاهش پینگ بازی‌ها را در اختیار کاربران دادیم

زارع پور در مورد سامانه رفع تحریم «403.online» و سرویس کاهش پینگ «رادار گیم» توضیح داد: دشمنان بیش از صد هزار سایت و سرویس پرکاربرد را برای مردم و نخبگان تحریم کرده‌اند ما با مهندسان خودمان این ظرفیت را ایجاد کردیم تا نخبگان بدون نیاز به فیلترشکن بتوانند از این سرویس‌ها استفاده کنند. همچنین برنامه‌هایی را برای کاهش تاخیر بازی‌ها یارانه برای گیمرها انجام دادیم.

عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات - صحن مجلس

وی در مورد سایر اقدامات وزارتخانه متبوع خود گفت: 15 میلیون نفر از پنجره ملی خدمات دولت هوشمند استفاده می‌کنند. در این 22 ماه 7 پرتاپ فضایی داشتیم که این خود رکورد است.

جزایر سه گانه ایرانی با فیبر نوری به سرزمین مادری متصل شدند

زارع پور ادامه داد: برای اولین جزایر سه گانه ایرانی را با فیبر نوری در دو ماه اخیر به سرزمین مادری متصل کردیم و بیش از 150 کیلومتر فیبر نوری کشیده شده است. این کابل کشی در دریا به دست مهندسان توانمند ایرانی انجام شد.

به انحصار شرکت مخابرات ایران پایان دادیم

زارع پور تصریح کرد: در این مدت کارهایی که به دلایل گوناگون پشت گوش انداخته شد بود را شروع کردیم؛ بیش از سه و نیم میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفتند؛ کار در یکصد شهر آغاز شده است و به فضل الهی در همه استان ها اپراتور دوم مشخص کردیم، به شرکت مخابرات ایران که انحصار ایجاد کرده است بسنده نکردیم که در بعضی مکان‌ها به مردم سرویس خوبی ارائه نمی‌دهد.

وزیر ارتباطات گفت: همه شما دوستان از عملکرد شرکت مخابرات ناراضی بودید، برای شرکت مخابرات رقیب مشخص کرده ایم در استان کرمان اپراتور دوم را تعیین کردیم و به زودی کارش را آغاز خواهد کرد؛ در یکصد شهر به صورت شبانه روزی عملیات فیبرکشی آغاز شده است و تا پایان دولت ۸۰ درصد خانوارها را تحت پوشش قرار خواهیم داد.

عیسی زارع پور - محمدباقر قالیباف - صحن مجلس

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰۰ سایت جدید در سیستان و بلوچستان ایجاد کردیم، تصریح کرد: در حوزه ارتباطات روستایی کار را با سرعت شروع کردیم؛ در بعضی استان‌ها عقب ماندگی وجود داشت (مناطقی کوهستانی بود یا گستردگی داشت) که مورد غفلت واقع شده بود.

زارع پور تصریح کرد: در استان کرمان زیر ساخت‌ها مشکل داشت بیش از ۳۳۰ روستای جدید متصل شده اند انشاالله به فضل الهی همه روستاها را تمام خواهیم کرد؛ در ۴ سال دولت دوازدهم فقط بیست روستای جدید به شبکه متصل شدند ولی من در دوسال اخیر 62 روستا را متصل کردیم.

بر اساس اسپیدتست سرعت اینترنت بهتر شده است

در حالی که طبق گزارش انجمن تجارت الکترونیک تهران، سرعت اعلام شده توسط اسپیدتست سرعت واقعی اینترنت بین‌الملل را نشان نمی‌دهد، وزیر ارتباطات بار دیگر به اسپیدتست استناد کرد و مدعی شد که سرعت اینترنت بهتر شده است: براساس اعلام سایت آمریکایی اسپیدتست، سرعت اینترنت همراه در ابتدای دولت ۱۸ مگابیت بر ثانیه بود ولی امروز به عدد 35 مگابیت بر ثانیه رسیده است و از این لحاظ کشور 65 از بین 190 کشور هستیم. در حوزه ارتباطات ثابت ده سال غفلت شده بود که انشاالله با پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها وضعیت بهتر خواهد شد.

زارع پور با بیان اینکه در یکصد شهر کار توسعه فیبر نوری را آغاز کرده‌ایم تصریح کرد: حدود 50 شهر سرویس اینترنت مبتنی بر فیبر نوری به مردم ارائه می کند که سرعت آن 1000 مگابیت بر ثانیه است یعنی 80 برابر سرعت میانگینی که مردم آن را تجربه می‌کنند.

رکورد ترافیک 6/5 ترابیت بر ثانیه ثبت شد

وزیر ارتباطات گفت: این چشم اندازی است که آن را دنبال می‌کنیم در گذشته نسبت به زیرساخت های ارتباطی داخل کشور غفلت شده بود و شرایط برای فعالیت پلتفرم های داخلی مهیا نبود در سال گذشته رکورد تاریخی ۶/۵ ترابایت بر ثانیه را ترافیک تولید داخل داشتیم.

وی افزود: 60 درصد ترافیک مردم داخلی است و 40 درصد آن خارجی است البته هیچ محدودیتی برای تامین پهنای باند اینترنت خارجی نداریم. کار بزرگی شده است که زیرساختهای ارتباطی کشور برای پذیرایی از میلیون ها ایرانی که دوست دارند از زیرساختهای داخلی استفاده کنند فراهم شده است.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: مسیرهای ورودی اینترنت به کشور را تنوع دادیم که اگر از یک مسیر اینترنت قطع شد با مشکلی مواجه نشویم.