در عصر ارتباطات، کم شنوایی یا ناشنوایی می تواند تاثیرات مخربی روی شخص و اطرافیان آن بگذارد. طبیعت انسان ها این است که اجتماعی زندگی کنند و با دیگران تعامل داشته باشند. حال اگر اختلالی در این تعامل ایجاد شود، موجب گوشه گیری، تنهایی و افسردگی فرد می شود. یکی از این عوامل کم شنوایی می باشد.
همانطور که می دانید راه های متفاوتی برای درمان کم شنوایی و ناشنوایی وجود دارد. استفاده از برخی دارو ها، سمعک و حتی عمل جراحی و کاشت حلزون گوش. هر کدام از این روش ها متناسب با وضعیت شنوایی شخص توصیه می شود و وضعیت شخص را تنها پزشک شنوایی شناس می تواند تشخیص دهد.
داروها عوارض دارند و عمل جراحی نیز مشکلات خود را به همراه دارد. درنتیجه بهترین راه درمان کم شنوایی استفاده از سمعک است. در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه کار سمعک ها آشنا کنیم و سپس بهترین سمعک های بازار را به شما معرفی کنیم. پس با ما همراه باشید.
سمعک چیست و چگونه باعث درمان کم شنوایی می شود؟
سمعک دستگاه الکترونیک کوچکی است که با تقویت امواج صدا باعث می شود فرد کم شنوا، آن را حس کند. این دستگاه عمدتاً از سه قسمت اصلی میکروفون، تقویت کننده و رسیور ساخته شده است. امروزه سمعک ها را جزو وسایل پزشکی طبقه بندی می کنند.
سمعک ها انواع متفاوتی دارند ولی به طور کلی به دو دسته آنالوگ و دیجیتال تقسیم بندی می شوند. سمعک های آنالوگ آن دسته از سمعک هایی هستند که به صورت دستی تنظیم می شوند و قابلیت خاصی ندارند.
در سمت دیگر سمعک های دیجیتال قابل تنظیم هستند، امکانات فراوانی دارند و در انواع مختلف برای کاربردهای متفاوت تولید شده اند. این سمعک ها ضد آب، هوشمند، شارژی و دارای قابلیت های بسیاری دیگر هستند. بهترین سمعک بازار قطعا از دسته سمعک های دیجیتال می باشد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.
بهترین سمعک های بازار کدام اند؟
طبیعتا هر سمعکی که بتواند به نیازهای فرد کم شنوا پاسخ دهد و به درمان وی کمک کند، جز بهترین سمعک های بازار محصوب می شود. ما به دو مورد از این سمعک ها که طرفداران بسیاری دارند اشاره می کنیم.
سمعک هوشمند
در عصر تکنولوژی، هرچقدر هوشمند تر، کارایی بیشتر. سمعک هوشمند نسل جدیدی از سمعک ها است که در سال های اخیر وارد بازار شدند و به خاطر امکانات فوق العاده ای که دارند، خیلی سریع جایگاه خود را در بازار بدست آوردند. این سمعک ها با نام سمعک وایرلس یا سمعک پیشرفته نیز شناحته می شوند.
از مهمترین ویژگی این سمعک ها می توان به قابلیت بلوتوث و اتصال به هر تلفن همراهی، سیستم میکروفن جهت دار به منظور حذف صداهای جانبی، کاهش نویز به صورت دیجیتالی، جلوگیری از صداهای بلند و نویزهای ناگهانی، قابلیت یادگیری که موجب می شود تمایلات شما را دریافته و کمتر نیاز به تنظیم داشته باشد، کم کردن صدای باد، دارای چندین میکروفن، حالت تلویزیون که به شما کمک می کند به راحتی تلویزیون تماشا کنید و … اشاره کرد.
علاوه بر ویژگی های فوق، استفاده از این سمعک ها مزایای بسیاری نیز دارد. از جمله: کنترل سمعک از طریق گوشی، سازگار با محیط، وضوح شنوایی بالا، به روز بودن، بهبود درک گفتار و …
مطمئنا با این امکانات فوق العاده، این سمعک ارزش اینکه شما آن را خریداری کنید دارد.
سمعک نامرئی
یکی از بزرگترین مشکلات که باعث می شود شخص در استفاده از سمعک دچار تردید شوند، وضعیت ظاهری آن است. متاسفانه استفاده از این ابزار همچنان در بین مردم کشور عادی نشده است. این امر در بین کودکان و بانوان وضعیت بدتری نیز دارد. از همین رو یکی دیگر از سمعک هایی که طرفداران بی شماری در بین مردم دارد، سمعک نامرئی می باشد.
سمعک نامرئی، یکی از جدیدترین انواع سمعک است که به صورت کامل، در داخل مجرای گوش واقع می شود و توجه اطرافیان را به خود جلب نخواهد کرد. در واقع، این نوع از سمعک، غیر قابل مشاهده بوده و همین امر، آن را محبوب کرده است.
از ویژگی های این سمعک می توان به حداقل نگهداری مورد نیاز، نحوه قرار گیری مناسب، راحتی در استفاده، وضوح صدای بالا، فناوری پیشرفته (جز سمعک های هوشمند نیز هستند) و … اشاره کرد. این سمعک به راحتی می تواند مشکلات ظاهری را نیز برطرف کند.
سمعکهای نامرئی در کانال همان چیزی است که مردم معمولاً هنگام گفتن این نوع از سمعک، به آن اشاره میکنند. در حالت کلی، سمعکها در دو دسته بندی کلی خارج از گوش و داخل گوش قرار میگیرند که هر دو نوع، سمعک کوچکی هستند که تا حد امکان محتاطانه طراحی شدهاند. با پیشرفت فناوریهای شنوایی، دستگاهها نیز بهبود یافته و حتی سمعکهای کوچکی که در خارج از گوش قرار میگیرند، به سختی قابل توجه هستند. کلینیک شنوایی سنجی دانیال، با دارا بودن کادر متخصص و با تجربه، با بررسی وضعیت شنوایی شما بهترین سمعک را به شما معرفی می کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانید سایت کلینیک شنوایی سنجی دانیال مراجعه و یا به شماره های زیر تماس بگیرید. 02186035953
توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.