Web Analytics Made Easy - Statcounter

نفوذ هکرهای چینی به چندین شرکت مخابراتی آمریکا

گروهی از هکرهای چینی به چندین شرکت مخابراتی بزرگ آمریکا از جمله AT&T، Verizon و Lumen نفوذ کرده‌اند.
هکرهای چینی شرکت های مخابراتی آمریکا را هک کردند

گروهی از هکرهای چینی ماهر، که احتمالاً به دولت چین مرتبط هستند، طی ماه‌های اخیر به چندین شرکت مخابراتی بزرگ ایالات متحده نفوذ کردند. به گزارش سی‌ان‌ان، این هکرها شرکت‌های مهم ارائه‌دهنده اینترنت و پهن‌باند، از جمله AT&T، Verizon و Lumen را هدف قرار دادند که همگی نقش حیاتی در صنعت مخابرات آمریکا دارند.

محققان آمریکایی مظنون هستند که هکرها ممکن است به اطلاعات حساسی از جمله درخواست‌های استراق سمع دسترسی پیدا کرده باشند، هرچند میزان کامل نفوذ و اینکه دقیقاً چه اطلاعاتی به خطر افتاده است، هنوز در حال بررسی است. این کمپین پیچیده جاسوسی سایبری نگرانی‌های عمده‌ای در میان مقامات آمریکایی درباره خطرات امنیت ملی ناشی از این حملات به وجود آورده است. این نفوذ بخشی از یک الگوی گسترده‌تر عملیات سایبری چینی است که هم‌زمان با افزایش تنش‌ها بین واشنگتن و پکن بر سر مسائل امنیت سایبری و سایر موضوعات امنیتی رخ می‌دهد.

بخش مخابرات ایالات متحده هدف مهمی برای هکرهای دولتی است، زیرا زیرساخت‌های ارتباطات اینترنت و تلفن کشور را تشکیل می‌دهد. شرکت‌های مخابراتی حجم عظیمی از داده‌های کاربران و تماس‌ها را در اختیار دارند که برخی از آن‌ها توسط نهادهای مجری قانون برای تحقیقات امنیت ملی درخواست می‌شود.

شرکت‌های AT&T و Lumen از اظهار نظر در مورد این تحقیقات خودداری کردند و Verizon نیز به درخواست‌های مکرر سی‌ان‌ان پاسخ نداد. همچنین، سازمان‌های آمریکایی دخیل در این تحقیقات، مانند FBI و وزارت دادگستری، در این زمینه سکوت کرده‌اند.

سفارت چین در واشنگتن دی‌سی هر گونه دست داشتن دولت چین در این حمله را رد کرد و سخنگوی سفارت، لیو پنگیو، این اتهامات را «تحریف واقعیت» نامید و آمریکا را به سیاسی کردن مسائل امنیت سایبری برای «بدنام کردن چین» متهم کرد.

به گزارش سی‌ان‌ان، هر دو کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان و سنای آمریکا در جریان شدت این وضعیت قرار گرفته‌اند. شرکت‌های بزرگ امنیت سایبری از جمله مایکروسافت و ماندیانت نیز به این تحقیقات پیوسته‌اند. منابع نزدیک به تحقیقات بر پایداری و پیچیدگی این گروه هکری که در محافل امنیت سایبری به عنوان «طوفان نمک» شناخته می‌شود، تأکید کرده‌اند.

کریستوفر ری، رئیس FBI، به چالش قابل توجهی که هکرهای پشتیبانی‌شده توسط دولت چین ایجاد می‌کنند، اشاره کرد و گفت که تعداد این هکرها نسبت به نیروهای سایبری FBI به نسبت «50 به 1» بیشتر است.

گزارش شده است که یکی از گروه‌های هکری چینی در شبکه‌های حمل‌ونقل و ارتباطات ایالات متحده نفوذ کرده و آماده است تا در صورت حمله نظامی چین به تایوان، واکنش آمریکا را مختل کند. یکی دیگر از عملیات‌های مهم هکری چینی سال گذشته اتفاق افتاد، زمانی که هکرها به حساب‌های ایمیل غیرمحرمانه دیپلمات‌های ارشد آمریکایی درست پیش از سفر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، به چین نفوذ کردند.