Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرید سرور مجازی لینوکس آسام سرور

به سرور‌هایی که روی آن‌ها سیستم‌عامل لینوکس نصب شود، لینوکس سرور می‌گویند که اینترنتی پر سرعت دارند و با توزیع‌هایی مثل CentOS، Debian و Ubuntu کار می‌کنند. سرور مجازی لینوکس به‌دلیل امنیت بالا و ویژگی‌های مثبت دیگر، از محبوبیت زیادی بین کاربران برخوردار است.

امکان مدیریت کاملا مستقل Linux VPS وجود دارد؛ چرا که میزبانی آن بر عهده دیتاسنتری است که تحت سرور‌های فیزیکی کار می‌کند.

به‌دلیل پیشرفت فناوری و تکنولوژی، استفاده از Linux VPS روز‌به‌روز در حال افزایش است. بسیاری از مردم این سرورها را نسبت به وی‌پی‌اس ویندوز ترجیح می‌دهند؛ چرا که از کارایی و عملکرد بهتری برخوردارند.

سرور مجازی لینوکس چیست؟

سرور‌ها رایانه‌هایی با قدرت پردازشی بسیار بالا هستند که از آن‌ها برای ذخیره‌سازی داده‌ها و اسناد مختلف استفاده می‌کنند. سرور‌های مجازی با استفاده از تکنولوژی مجازی‌سازی ایجاد می‌شوند، ساخته می‌شوند و کارایی زیادی دارند. به‌آن دسته از سرور‌هایی که روی آن‌ها سیستم‌عامل لینوکس را نصب می‌کنند، Linux VPS می‌گویند.

وی‌پی‌اس Linux انعطاف‌پذیری بسیار بالایی دارد و قابل اعتماد است و به‌دلیل امنیت بالا، کاربران زیادی استفاده از آن را ترجیح می‌دهند. افراد با اهداف مختلفی از این VPS استفاده می‌کنند که از جمله آن‌ها می‌توان به‌بازی، ذخیره‌سازی داده‌ها، DNS و … اشاره کرد.

سرور‌های لینوکس ماهیت ارزانی دارند و با منابع ثابت، IP‌های اختصاصی و سیستم‌عامل شخصی کار می‌کنند.

مزیت‌های سرور مجازی لینوکس

در ادامه برخی از مهم‌ترین مزیت‌های vps لینوکس را نام می‌بریم و در مورد آن‌ها صحبت می‌کنیم:

پایداری و آپتایم بالا

احتمال کرش یا ریستارت در سیستم‌عامل لینوکس به‌حداقل می‌رسد؛ به‌همین‌دلیل از آن به‌عنوان با ثبات‌ترین سیستم‌عامل در تمام دنیا یاد می‌کنند. همچنین در صورت استفاده از Linux، آپتایم بالا می‌رود؛ یعنی امکان دسترسی به‌ سرور تا 99/99 درصد در بیشتر مواقع امکان‌پذیر خواهد بود.

امنیت بالا

به‌دلیل امنیت بالای سیستم‌عامل Linux، هیچ ویروس و بدافزاری نمی‌تواند وارد آن شود و عملکردش را مختل کند. در واقع از آنجا که این سیستم‌عامل به‌صورت متن باز طراحی شده است، کاربران همواره به‌دنبال نقاط ضعف آن می‌گردند تا با برطرف‌کردنشان عملکرد و کارایی‌اش را بهتر کنند. در پی ویرایش‌های متداول کاربران، اکنون لینوکس در برابر بسیاری از ویروس‌ها مقاومت بالایی دارد.

البته با برخی راهکار‌ها می‌توانید امنیت این سیستم‌عامل را افزایش دهید. در ادامه لیستی از این راهکار‌ها را برایتان قرار می‌دهیم:

  • غیرفعال‌سازی ورود کاربران با روت
  • تغییر پورت SSH
  • به‌روزرسانی سرور
  • غیرفعال‌کردن پورت‌های غیرقابل‌استفاده
  • حذف بسته‌های ناخواسته
  • غیرفعال‌کردن IPv6
  • استفاده از رمزگذاری GnuPG
  • ایجاد رمز عبور قوی و مناسب
  • پیکربندی فایروال

عدم نیاز به پرداخت حق اشتراک

در سیستم‌عامل لینوکس نیازی به پرداخت حق اشتراک نیست؛ در‌صورتی‌که اگر ویندوز را تهیه کنید، به‌صورت ماهانه باید مبلغی را به‌عنوان حق اشتراک بپردازید.

انعطاف‌پذیری بالا

وجود امکانات و تجهیزات مختلف در لینوکس باعث می‌شود تا کاربران بتوانند کار‌های مختلفی را به‌واسطه آن انجام دهند. همچنین در این سرور مجازی می‌توانید تنظیمات را متناسب با نیازتان تغییر دهید تا استفاده بهتری از آن داشته باشید.

در وی‌پی‌اس لینوکس، امکان ارائه منابع بیشتر نیز وجود دارد تا با استفاده از آن‌ها امکان توسعه سرور فراهم شود.

عملکرد بالا

لینوکس نه‌تنها قابلیت میزبانی از چندین کاربر را دارد، بلکه به‌دلیل قدرت پردازشی بالا، سرعت باز‌شدن صفحات سایت را افزایش می‌دهد. به‌همین‌دلیل اگر به‌صورت همزمان چندین دستور به سرور ارسال شود، هیچکدام تأثیری روی دیگری ندارند و سرعتشان برابر خواهد بود.

حفظ حریم خصوصی

هر چند ویندوز از کاربران اطلاعات زیادی را درخواست می‌کند، اما لینوکس اینطور نیست؛ در واقع در این سیستم‌عامل نیازی نیست اطلاعات شخصی‌تان را در اختیار سیستم قرار دهید. همچنین Linux به کاربران امکان مدیریت داده‌ها و اطلاعات را در سرور می‌دهد؛ بنابراین حریم خصوصی آن‌ها را به‌طور کامل حفظ می‌کند.

اختصاص منابع

اگر به هارددیسک، پردازنده و رم با ظرفیت بالا نیاز دارید، پیشنهاد می‌دهیم اقدام به خرید سرور مجازی لینوکس کنید. این وی‌پی‌اس به‌کاربران امکان اختصاص منابع را می‌دهد؛ بنابراین آن‌ها می‌توانند برنامه‌های بیشتری را در محیط آن اجرا کنند.

دسترسی به روت

Vps لینوکس به شما امکان دسترسی به پنل مدیریتی را می‌دهد؛ بنابراین می‌توانید محیط آن را کاملا متناسب با نیازتان تغییر دهید. همچنین کاربران امکان مدیریت نصب برنامه‌ها را نیز در Linux دارند.

پشتیبانی از چندین سایت

این یکی از ویژگی‌های مثبتی است که در هاست‌های اشتراکی نیز وجود دارد؛ اما Linux توانسته یک سروگردن نسبت به این هاست‌ها بالاتر برود. در واقع به‌کمک این سیستم‌عامل، می‌توانید محدودیت‌های عملکردی را رفع کنید. به‌همین‌دلیل بیشتر کاربران ترجیح می‌دهند به‌جای هاست‌های اشتراکی، از Linux VPS استفاده کنند.

پشتیبان‌گیری خودکار

اگر قابلیت پشتیبان‌گیری خودکار را در سیستم‌عامل‌های Linux فعال کنید، سیستم در بازه‌های زمانی مختلف از تمام داده‌ها و اطلاعاتتان بکاپ‌گیری می‌کند؛ بنابراین حتی در صورت پاک‌شدن منابع نیازی به‌نگرانی نیست و می‌توانید از نسخه پشتیبان استفاده کنید.

سرور مجازی لینوکس به‌کار چه کسانی می‌آید؟

اگر می‌خواهید قابلیت‌های بیشتری در وب‌سایت یا وبلاگتان به‌وجود بیاورید و امکانات سایتتان را افزایش دهید، سرور مجازی لینوکس به‌کارتان می‌آید. این سرور با افزایش ترافیک وب‌سایت به‌کمک‌تان می‌آید و در مدت زمانی کوتاه، با عملکرد حرفه‌ای باعث پیشرفت وب‌سایتتان خواهد شد.

سرور مجازی لینوکس یا ویندوز؟

امکان اجرای سی‌پنل در سرور ویندوز وجود ندارد و این سیستم‌عامل نمی‌تواند به‌خوبی زبان‌های برنامه‌نویسی متن‌باز را اجرا کند. همچنین با اشغال منابع عملکرد ضعیفی دارد. به‌همین‌دلیل بیشتر کاربران ترجیح می‌دهند که از Linux VPS استفاده کنند.

جمع‌بندی

ویژگی‌های مثبت و مزیت‌های سیستم‌عامل لینوکس باعث می‌شود تا کاربران آن را نسبت به انواع سیستم‌عامل ویندوز یا هاست‌های اشتراکی ترجیح دهد. این وی‌پی‌اس بیشتر مشکل‌هایی را که در سایر سرور‌ها وجود دارد، از بین می‌برد و با عملکرد قوی و مناسب، تجربه‌ای خوشایند برایتان به‌ارمغان می‌آورند.

شما می‌توانید سرور مجازی لینوکس را از فروشگاه‌های معتبر اینترنتی که دارای پشتیبانی 24 ساعت هستند تهیه کنید. آسام سرور می‌تواند در این زمینه پشتیبان شما باشد. این مجموعه علاوه‌بر‌اینکه پشتیبانی 24 ساعته دارد، با 20 لوکیشن مختلف امکان مدیریت راحت و آسان سرورها را به شما می‌دهد. همچنین علاوه‌بر لینکوس، انواع سرورهای مجازی دیگر در این مجموعه وجود دارد که امکان خرید آن‌ها را نیز دارید.

آیا در زمینه استفاده یا خرید سرور مجازی لینوکس سوالی دارید؟ شما می‌توانید همین حالا وارد وب‌سایت آسام سرور شوید تا از طریق تماس با کارشناس‌های وب‌سایت و دریافت مشاوره از آن‌ها با آگاهی کامل خریدتان را انجام دهید.

توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.