Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس کدام است؟

وردپرس یک سیستم وب سایت ساز حرفه‌ای و مستقل است که دارای هزاران افزونه (ماژول) است و این افزونه‌ها به شما اجازه می‌دهند هر امکان، ویژگی و قابلیتی را بدون نیاز به کدنویسی به وب سایت خود اضافه کنید.

افزونه‌های افزایش سرعت وردپرس یا سایت، از افزونه‌های ضروری و مهم هستند که باید در هر وب سایتی آن‌ها نصب و مورد استفاده قرار بگیرند تا سرعت وب سایت به بهینه ترین شکل باشد و در نتیجه یک وب سایت بهینه و سریع داشته باشید.

در زمینه افزایش سرعت، وردپرس دارای افزونه‌های رایگان و افزونه‌های تجاری (پولی) زیادی است که می‌توان به افزونه‌های رایگانی مانند: WP Fastest Cache و WP Super Cache و LiteSpeed Cache و W3 Total Cache اشاره کرد که همگی به صورت رایگان ارائه می‌شوند.

از افزونه کش وردپرس رایگان استفاده کنیم یا پولی؟

افزونه‌های کش رایگان، قابلیت‌های متنوع و خوبی دارند و افزونه‌هایی که در بالا به آن‌ها اشاره کردیم، به صورت منظیم به روز رسانی – آپدیت می‌شوند و با خیال آسوده می‌توان از آن‌ها برای بهینه سازی وردپرس و سایت استفاده کرد.

در مقابل افزونه‌های پولی برای بهینه سازی و کش هم وجود دارند که معروف‌ترین آن‌ها، افزونه WP Rocket است که امکانات بسیار خوبی دارد و بزرگترین ویژگی آن، تنظیمات ساده و آسان بدون پیچیدگی است.

افزونه‌های پولی در برخی موارد امکانات بیشتری دارند و شامل پشتیبانی و همچنین مزایایی هستند که در افزونه‌های رایگان وجود ندارد یا کمتر شاهد این ویژگی‌ها (امکانات بیشتر، پشتیبانی بهتر) هستیم.

افزونه WP Rocket راکت وردپرس چه ویژگی‌هایی دارد؟

افزونه راکت شامل امکانات و قابلیت‌های زیادی است که می‌توان به: بهینه سازی و فشرده سازی فایل‌های CSS/JS، به تاخیر انداختن لود فایل‌های JS، سازگار با وب سرورهای Lite Speed و Ngnix و آپاچی، دارای لیزی لود داخلی برای تصاویر و ویدیوها، امکان مستثنی کردن یک یا چند صفحه از کش و بهینه سازی، پشتیبانی بهتر از تصاویر Webp، امکان بهینه سازی دیتابیس، پشتیبانی از قابلیت پیش لود Preload و ده‌ها قابلیت دیگر اشاره کرد.

در نتیجه افزونه موشک وردپرس یا افزونه راکت، در میان افزونه‌های تجاری – پولی، بهترین افزونه افزایش سرعت وردپرس به شمار می‌رود و پنل تنظیمات ساده و پیکربندی آسان آن، این افزونه را محبوب و پراستفاده کرده است.

در نهایت این شما هستید که باید افزونه‌ها را از هر نظر بررسی و آنالیز کنید و براساس نوع وب سایت خود و شرایط سرور و هاست، افزونه کش و بهینه سازی وب سایت‌تان را انتخاب کنید، امیدواریم این مقاله در انتخاب و معرفی افزونه‌های کش وردپرس، به شما کمک کرده باشد.

توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.