Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست خبری تیم هم‌آفرینی صنفی با حضور رسانه‌ها برگزار شد

نشست هم آفرینی صنفی

نشست خبری تیم هم‌آفرینی صنفی، پس از پایان سه روز جلسات دورهمی با اعضای صنف برگزار شد که فرصتی برای سوالات خبرنگاران و اصحاب رسانه در مورد انتخابات دوره هفتم فراهم کرد. این نشست، روز شنبه ساعت 11 در پارک فناوری فردا واقع در مجتمع الماس ایرانیان برگزار شد.

در این نشست اعضای تیم هم‌آفرینی صنفی که بخش عمده هیئت مدیره دوره ششم نصر تهران را تشکیل داده‌اند، به گفتگو در مورد عملکرد خود در دوره قبلی و برنامه‌هایشان برای شرکت در انتخابات و حضور در هیئت مدیره دوره هفتم سخن گفتند.

12 کاندیدا از این تیم شامل حسین اسلامی، رئیس هیئت مدیره دوره ششم، صادق فرامرزی نائب رئیس دوره ششم، مجید اورعی رئیس رسته نرم‌افزار، آیدین عدالت رئیس رسته سخت‌افزار، محمدرضا قلعه‌نوی رئیس رسته خدمات فناوری اطلاعات، حمید بابادی‌نیا، رضا قربانی و فرهاد کرم زاده، اعضای هیئت مدیره، محمد دین‌محمد آذری، رییس کمیسیون زیرساخت مراکز داده و حمید بهنگار رئیس کمیسیون اقتصاد دیجیتال در نشست خبری هم‌آفرینی حضور یافته بودند و به بیان عملکرد خود در دوره ششم و برنامه‌های خود برای دوره هفتم پرداختند.

همچنین در این نشست خبری، علی صالحی یکی از کاندیداهای این دوره، از انصراف خود و پنج کاندیدای دیگر به نفع هم‌آفرینی خبر داد. بدین ترتیب مشکات اسدی، فردوس باقری، علی بیات، سعید رسول‌اف، علی صالحی و محمدرضا نظری به منظور حمایت از فهرست نهایی هم‌آفرینی از انتخابات انصراف دادند.

حسین اسلامی: در این دوره اتحاد رقبا را رقم زدیم

حسین اسلامی در این نشست خبری گفت:«تیمی که امروز مقابل شما نشسته، طی روزها و هفته‌های گذشته تشکیل نشده تا به لیست انتخابات بپیوندد؛ ما سال‌هاست که با یکدیگر کار می‌کنیم و امروز به این نتیجه رسیده‌ایم که باتوجه‌به تجاربی که هر یک از ما در این سال‌ها پیدا کرده، می‌توانیم تشکیل یک تیم بدهیم و کنار هم کار کنیم.

نشست خبری هم آفرینی صنفی

ما در این دوره اتحاد رقبا را رقم زدیم. اتحاد رقبا به این معنا که هم در داخل خود صنف و هم در میان سایر تشکل‌ها ارتباطمان را تسهیل کنیم. با بسیاری از اتحادیه‌ها، سندیکاها، اتاق‌های تهران و کشور و جاهای دیگر این ارتباط وجود داشت. به طوری که در ابتدای امر به ما انتقاد می‌کردند که چرا این‌قدر سطح ارتباط را بالا برده‌اید؟ ولی ما این کار را انجام دادیم و از انجام این اتفاق خیلی خرسندیم.

در سطح حاکمیت هم سطح ارتباط سازمان را در دوره گذشته بالا بردیم. در ادوار اخیر سازمان کی شاهد این بوده‌ایم که معاون اول رییس جمهور برای بازدید از الکامپ بیایند؟ یا رییس محترم مجلس در برنامه‌ای که برای روز فناوری اطلاعات تشکیل دادیم، تشریف بیاورند؟ همچنین رییس جمهور برای روز فناوری اطلاعات پیام دادند. توجه کنید که روز فناوری اطلاعات بیست و دوم بود و رییس جمهور در روز بیستم پیام دادند که مراسم ما در آن روز برگزار شد.»

اشاره آیدین عدالت به گزارش عملکرد 3 ساله رسته سخت‌افزار

آیدین عدالت، رییس رسته سخت‌افزار و ارتباطات در این نشست گفت: «اکثر کاندیداهای این دوره هم‌آفرینی، قبلاً در هیئت‌مدیره بوده‌اند و در این دوره تصمیم گرفته شده تا افراد فعال در دوره‌های قبل را مجدد جذب کنند تا هم‌افزایی خوبی صورت بگیرد. هم‌آفرینی یک لیست انتخاباتی نیست که چند هفته قبل از انتخابات شکل‌ گرفته باشد؛ ما نزدیک به سه سال است که همدیگر را می‌شناسیم و باتوجه‌به شناختی که از یکدیگر و توانایی‌هایمان داشته‌ایم، تشکیل یک تیم داده‌ایم.»

آیدین عدالت - محمدرضا قلعه نوی - رضا قربانی

وی همچنین به انتشار گزارش عملکرد 3 ساله رسته اشاره کرد:«عمده فعالیت‌هایی که در این 3 سال در حوزه سخت‌افزار اتفاق افتاد، در این گزارش تصریح شده است که نسخه الکترونیکی آن هم موجود است.»

حمید بابادی‌نیا: تیم هم‌آفرینی بیش از سه سال است که فعالیت دارد

حمید بابادی‌نیا، عضو علی‌البدل هیئت مدیره دوره ششم هم در مورد تیم هم‌آفرینی توضیح داد:«هم افرینی تیم است که بالغ بر سه سال و نیم جلسات مستمر و مداوم داشته  این تیم یکپارچه است و یک ماهه برای یک انتخابات به وجود نیامده است . این تیم، تیمی است که در تمامی حوزه‌های فناوری اطلاعات دعوت کرده است. همه می بینیم که این حوزه ها روز به روز دارند رشد می کنند. ما باید پاسخگوی صنف و همکاران باشیم. نیامده‌ایم که فقط به حوزه کاری خودمان نگاه کنیم. آمدیم از تمامی فعالین در حوزه های تخصصی دعوت کردیم که یک تیمی یک دست و یک دل درست کردیم که بتواند کمک حال باشد.»

سید مجید اورعی رئیس رسته توسعه نرم‌افزار سازمان نصر تهران در این نشست اظهار داشت:«کیفیت محصولات نرم‌افزاری در سال‌های اخیر کم شده است، تحریم، فیلترینگ و مهاجرت نیروهای خبره و متخصص در کنار هم باعث شده‌‌اند به شدت با نارضایتی مشتریان مواجه باشیم، ما به نوعی با میرایی صنعت نرم‌افزار مواجه شده بودیم و در این رسته تلاش کردیم، با علم به این مسائل ضعف‌ها را پوشش دهیم و برطرف کننده چالش‌ها و مشکلات اعضای صنف باشیم. اما به شدت در هر حال حاضر با کمبود نیروی انسانی مواجهیم و از کمبود متخصص به کمبود نیروی جونیور در این حوزه رسیده‌ایم.

سید مجید اورعی

اما با دیدگاه کسب و کاری وارد شدیم و تلاش کردیم فضای امید را فراهم کنیم. در این حوزه دو دیدگاه در پیش روی ما بود یکی اینکه تعامل‌هایمان را با رگولاتوری بهتر و منطقی‌تر کنیم و موضوع بازنگری مجوزها، آیین‌نامه‌ها و تجمیع آنها، در اولویت کارهایمان قرار گرفت. لزوم ارائه سورس کد را مطرح کردیم‌ و پروژه بازنگری زیربنای کیفیت هم یکی دیگر از فعالیت‌های مهم ما بود.»

صادق فرامرزی: وظیفه هیئت مدیره تصمیم‌گیری است

صادق فرامرزی:«شغل هیئت مدیره با شغل کارشناسی و تخصصی متفاوت است. هیئت مدیره جایی برای تصمیم گیری است و تصمیم سازی عمدتاً در جای دیگری اتفاق می افتد. کاری که در دوره ششم انجام شد، این بود که حوزه تصمیم گیری به خوبی اتفاق افتاده با افزایش تعداد کمیسیون‌ها فضای مناسبی ایجاد کردیم.

یکی از مهم‌ترین موضوعات در این زمینه ارتباط و تعامل با بدنه صنف است.»

محمدعلی شریفی‌الحسینی: کمیسیون بیمه و مالیات در دوره ششم ایجاد شد

محمدعلی شریفی‌الحسینی در مورد عملکرد خود در دوره ششم گفت:«من به‌واسطه اینکه برای سه دوره نماینده نصر تهران در کمیسیون تخصصی تنظیم مقررات وزارت ارتباطات بودم، توانستم وارد گفت‌وگو با مجلس شوم که یکی از نتایج این گفت‌وگوها جلوگیری از پلمب یکسری شرکت‌ها بود. علاوه بر این، دبیر کمیسیون اینترنت نیز بودم و تلاش کردم به صندوق توسعه فیبر که یکی از پیشران‌های فناوری اطلاعات کشور است، بپردازم. در بخش مالیاتی نیز با برگزاری وبینار و مشاوره به اعضای صنف تلاش کردیم جایگاه خوبی را برای کمیسیون مالیاتی نصر تهران ایجاد کنیم.»

محمد علی شریفی الحسینی همچنین به طرح 20 میلیون پورت نوری و ایجاد کمیسیون بیمه و مالیات برای نخستین بار در نصر تهران اشاره کرد.

محمد آذری: ما از ورود بازیگران حوزه‌های غیرمرتبط به رگولاتوری مراکز داده جلوگیری کردیم

محمد دین‌محمد آذری رییس کمیسیون زیرساخت مراکز داده در این نشست اظهار داشت:« همکاری‌های خوبی با پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت ICT کشور داشتیم و در پروژه‌هایی نظیر ابر ایران، ابر دولت و توسعه زیرساخت شبکه ملی اطلاعات همکاری کردیم. کارنامه همه ما روی میز است و در صفحه ۴۹ گزارش عملکرد سه‌ساله‌ای که منتشر شده، می‌توانید دستاوردهای ما را بخوانید و ببینید چقدر موفق بوده‌ایم. هم‌آفرینی، یک تیم همدل و همراه است که می‌خواهد هیئت‌مدیره‌ای ایجاد کند که اعضای آن بتوانند به‌ صورت حداکثری نیازهای اکوسیستم را پوشش دهند.»

وی همچنین به موضوع ماشین حساب تعرفه مراکز داده و نشریه 750 اشاره کرد:«ما جلوی ورود بازیگران جدید به این حوزه را گرفتیم. موضوع رگولاتوری مراکز داده موضوع مهمی است که در دوره قبل ریاست جمهوری به سازمان فناوری اطلاعات واگذار شد.»

سوالات آی تی جو از تیم هم‌آفرینی صنفی

– با توجه انتخاب آقای حکیم جوادی به عنوان سر لیست ائتلاف دیگر انتخاباتی مقاله ای در خصوص سوابق و افتخارات کاری ایشون داشتیم، آیا فرصت انتخاب و یا همکاری با آقای حکیم جوادی به عنوان سر لیست برای تیم هم آفرینی فراهم بوده یا خیر؟

حمید بابادی‌نیا: شاید بتوان گفت در بدنه دولت، شاید هیچ کسی به اندازه آقای حکیم جوادی به حوزه فناوری اطلاعات آشنایی نداشته باشد. اما در مورد انتخاب سرلیست باید بگویم که لیست ما به صورت دایره‌ای است و رییس سازمان باید به صورت خرد جمعی تعیین شود؛ ما در دوره ششم برای اولین بار رییس از پیش تعیین شده نداشتیم و این وجه تمایز هم‌آفرینی بود. آقای حکیم جوادی هم از دوستان خوب و مورد احترام ماست. اگر صنف ایشان یا هرکس دیگری را انتخاب کند، هم آفرینی آماده همراهی با او خواهند بود و مشکلی نخواهد بود.

حسین اسلامی: بله این فرصت وجود داشته است. ما در واقع به دنبال یک لیست بودیم اما به هر حال پس از سه ماه فراز و نشیب این اتفاق نیفتاد و دو لیست تشکیل شد که ایشان هم به عنوان سرلیست مقابل انتخاب شده‌اند و هیچ مشکلی هم در این باره وجود ندارد.

– با توجه به برخی اختلافات در دوره اخیر، چه برنامه ای برای هم‌سویی و اتحاد بیشتر بین نصر تهران و سایر استان‌ها در دوره بعدی دارید؟

کرم‌زاده: چیزی که در محافل به آن پرداخته می‌شود با چیزی که در عمل وجود دارد متفاوت است. علیرغم اختلاف‌های جزئی در مجموع ارتباط خوبی با نصر کشور و استان‌ها وجود داشت. حتی کارگروهی جهت همکاری با نصرهای سایر استان‌‌ها تشکیل شد که سطح ارتباطات خیلی خوب و مناسب باشد.

– ضمن تشکر بابت برگذاری نشست خبری و پذیرش چالش پرسش و پاسخ جهت شفاف سازی و جذب رای اگر فرصت بیشتری فراهم بود ما حتی علاقه مند به برگزاری مناظرات میان دو گروه برای کمک به تصمیم گیری بهتر هم بودیم.

رضا قربانی: ببینید صنف به آرامش نیازمند هست و به اندازه کافی نویز وجود دارد. ما نه مجادله می‌کنیم و نه مناظره. نه این که از مناظره بترسیم. اما ترجیح ما این است که فضای صنف به هم‌ریخته نشود. ما می‌توانستیم تنور انتخابات را داغ کنیم اما صنف با انتخابات ریاست جمهور و مجلس متفاوت است. بالاخره فردای انتخاباتی هم هست و روز سه‌شنبه جهان تمام نمی‌شود و یک عده منتخب می‌شوند.

رضا قربانی

توجه داشته باشید که در دوره‌های قبل یک لیست بود و رییس هم از قبل مشخص می‌شد. اما برای ما در دوره ششم اینطور نبود که یک تیم بفرموده وارد هیئت مدیره شود و موضوعات از پیش تعیین شده تلقی شود یا از همکاری با سایر اعضای صنف خودداری کنیم.

ما موضوع آقای اشکان آرماندهی، مدیرعامل دیوار که حتی در دوره قبل در لیست نصر فراگیر و مقابل هم‌آفرینی وجود داشت با جدیت پیگیری کردیم یا مثلاً تریبون در اختیار آقای عادل طالبی که عضو کمیسیون‌ها نبود قرار گرفت.

نزدیک به انتخابات بداخلاقی‌ها زیاد می شود ولی ما سعی می‌کنیم که فارغ از نتیجه انتخابات، چه تمام لیست هم‌آفرینی منتخب شوند و چه یک نفر از هم‌آفرینی انتخاب نشود، آرامش صنف حفظ شود.

برخی از سوالات دیگر خبرنگاران از تیم هم‌آفرینی

– آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با حوزه فعالیت سازمان نصر تهران چه ارتباطی دارد؟

صادق فرامرزی: مسئولیت‌های اجتماعی بسیار حائز اهمیت هستند، من تعجب می‌کنم که شعار بعضی‌ها «همه چیز بیزنس» شده است؛ پس کرامت آدم‌ها چه می‌شود؟ برای ما کرامت آدم‌ها خیلی مهم است و برای آن هزینه دادیم.

صادق فرامرزی

خیلی از دوستان می‌گویند این موضوعات اجتماعی چه ربطی به صنف دارد. اما از نظر ما مسئولیت‌های اجتماعی به تخصص ارتباطی ندارد و اگر باز هم باشیم این برنامه را ادامه خواهیم داد.

– چرا شما و تیم هم‌آفرینی مجدداً می‌خواهید به هیئت مدیره وارد شوید؟

حسین اسلامی: معمولا انقدر فشار کار برای هیئت مدیره و به خصوص رییس هیئت مدیره زیاد است که کسی که منتخب می‌شود دیگر تمایلی به انتخاب شدن ندارد. اما ما چون یک تیم بودیم، این احساس را نداشتیم و می‌خواهیم از تجربیات این دوره استفاده در دوره هفتم استفاده کنیم.

در حالی که مثلاً در دوره قبلی آقای اثنی عشری چون با همراهی سایر اعضای هیئت مدیره مواجه نشده بود، با فشار کاری بسیار زیادی روبرو شده بودند.

– نقاط قوت هم آفرینی چیست؟

محمد دین‌محمد آذری: من کسی هستم که اخیراً به هم آفرینی پیوستم. من در دوره قبل همراه تیم فراگیر و در مقابل هم آفرینی بودم. اما در عمل هم آفرینی این فرصت را فراهم کرد که من علیرغم این که حامی گروه رقیب آن‌ها در انتخابات دوره ششم بودم، وارد کمیسیون شده و حتی این هیئت مدیره به من این امکان را داد که رییس کمیسیون زیرساخت مراکز داده شوم.

هم آفرینی در عمل نشان داد که برای افراد بیرون تیم هم که می خواهند کار صنفی انجام دهند، همراهی دارد.

تیم پایبندی به ارزش‌ها دارد که عامل جذب افراد، پایبندی به این ارزش‌ها و اصول اخلاقی است. یکی از ارزش‌ها این است که فرصت انتخاب واقعی را برای صنف فراهم کنند.

به عنوان مثال هماهنگی‌های درون صنفی جهت ایجاد یک لیست واحد بین گروه‌های مختلف که به نوعی عدم احترام به حق انتخاب اعضای صنف به شمار می‌آید یا انتخاب رییس هیئت مدیره یا سرلیست در انتخابات هم به منزله عدم احترام به حق انتخاب هیئت مدیره به شمار می‌رود و‌ انتخاب رییس نصر کشور از الان به نوعی عدم احترام به حق شورای مرکزی است. این‌ها مسائلی است که از جمله ارزش‌های هم‌آفرینی به شمار می‌رود. آقای اسلامی در ابتدا هم اشاره کرد که ما سرلیست نداریم و این موضوع را به هیئت مدیره واگذار می‌کنیم و هم آفرینی لیست را به شکل دایره‌ای انتخاب می‌‌کند.