Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقد و بررسی شیائومی بلک شارک 5 پرو

بلک شارک 5 پرو

اگر در حال خواندن این نقد و بررسی شیائومی بلک شارک ۵ پرو هستید، ما فرض می‌کنیم که شما در بازار به دنبال یک گوشی مخصوص بازی هستید. اگر به دنبال دستگاهی نیستید که دارای نرم‌افزارها و سخت‌افزار اضافی برای تجربه بازی باشد، به شما توصیه می‌کنیم مدل دیگری را برای خرید بررسی کنید.

دلیل این امر این است که بلک شارک، مانند بسیاری دیگر از بهترین گوشی‌های مخصوص گیمینگ، برای اجرای عناوین موبایل عالی است، اما زمانی که به عنوان یک گوشی هوشمند روزمره از آن استفاده می‌شود، مشکلاتی حس خواهد شد. پس اگر بازی با موبایل بخشی عادی از زندگی شما نیست، بهتر است از خرید چنین دستگاه‌هایی اجتناب کنید.

بررسی شیائومی بلک شارک ۵ پرو

این گوشی قدرتمندترین عضو و پنجمین تاجدار سری گوشی‌های بلک شارک است. با این که این سری در کارخانه‌های شیائومی تولید می‌شوند، هم غول فناوری چینی و هم برند گیمینگ رابطه بین دو شرکت را کم اهمیت می‌دانند و بلک شارک به صورت رسمی شرکتی جداگانه است.

یک مدل بلک شارک 5 استاندارد نیز وجود دارد که دوربین اصلی با وضوح پایین‌تر، چیپست کمی ضعیف‌تر و حافظه و رم پایین‌تر را ارائه می‌دهد و در نتیجه قیمت کمتری دارد.

اجرای روان و دلچسب بازی‌ها

همانطور که در مورد اکثر گوشی‌های مخصوص بازی صادق است، قدرت عملکرد (Performance) شیائومی بلک شارک 5 پرو نقطه قوت اصلی آن است، زیرا این امر تضمین می‌کند که می تواند عناوین برتر را در بالاترین تنظیمات گرافیکی خود بدون مشقت اجرا کند. در قلب این دستگاه یک اسنپدراگون 8 نسل 1 قرار دارد که با حداکثر 12 گیگابایت رم پشتیبانی می‌شود – ترکیبی که طبق تجربه ما، عملکرد فوق‌العاده‌ای را در بازی ارائه می‌کند.

تریگرهای مخصوص بازی و جای خالی جک هدفون

وجود تریگرهای بازی پاپ‌آپ در امتداد لبه سمت راست گوشی کمک می‌کند تا گوشی هوشمند شما را به دستگاهی تبدیل کند که بیشتر شبیه به یک کنترلر بازی باشد. این امکانات در هنگام بازی یک مزیت فوق‌العاده ایجاد می‌کند.

تریگرهای پاپ آپ از بلک شارک پرو 4 همراه این سری هستند، اما چیزی که در نسل جدید جای خالی‌اش به چشم می‌خورد، جک 3.5 میلی‌متری برای هدفون‌های سیمی است. این مایه شرمساری است، زیرا هدفون‌ها و میکروفون‌های سیمی می‌توانند تأخیر و کیفیت صوتی بهتری را برای بازی نسبت به نمونه‌های بی‌سیم ارائه دهند. با این حال، می‌توانید یک مبدل USB-C بخرید و همچنان می‌توانید یک هدفون را از طریق تنها درگاه باقیمانده وصل کنید.

تولید گرمای زیاد و باتری نسبتا ضعیف

بالاتر اشاره کردیم که گوشی هنگام بازی به زحمت نمی‌افتد، این موضوع به این نکته اشاره داشت که ما در حین بازی هیچ تاخیری را تجربه نمی‌کنیم. با این حال، بلک شارک پرو 5 در هنگام بازی‌های سنگین با مشکلاتی روبرو می‌شود. نکته اصلی این است که مانند سایر گوشی‌های اسنپدراگون 8، دستگاه فوق‌العاده داغ می‌شود؛ واضح است که سیستم خنک‌کننده داخلی که بلک شارک در اینجا ارائه کرده است برای نیازهای بازی‌های فشرده و سنگین کافی نیست. علاوه بر این، تخلیه باتری قابل توجهی از این چیپست رده بالا وجود دارد. هرچند باتری بلک شارک 5 پرو هنگام استفاده معمولی هم چندان دوام نیاورد.

سرعت شارژ عالی

همانطور که گفته شد، عمر باتری بلک شارک 5 پرو به اندازه کافی خوب نیست. اما یک ویژگی وجود دارد که تا حدی آن را جبران می‌کند. این ویژگی شارژ سریع 120 واتی است که توانایی شارژ کامل گوشی را تنها در 15 دقیقه ارائه می‌دهدکه فوق‌العاده ایده‌آل است.

تفاوت‌های بلک شارک پرو ۵ و بلک شارک پرو ۴

همانطور که در این بررسی دو دقیقه ای به آن اشاره کردیم، بلک شارک 5 پرو از جهات مختلفی کاملاً شبیه مدل قبلی خود است، اما با چند تغییر جزئی همراه است که در ادامه به آن می‌پردازیم.

مدل جدید طراحی ساده‌تر، کمتر بازی‌محور و همچنین دوربین اصلی بهتر، دوربین ماکرو بهبودیافته و نرم‌افزار تمیزتری دارد؛ اگرچه برخی عقبگردهای قابل توجه و عجیب نیز وجود دارد، مانند استفاده از یک صفحه نمایش اولد بر روی نسخه پرو 5 در حالی صفحه‌نمایش نسخه پرو 4 سوپر امولد بود و همچنین نسخه پرو 4 تنوع بهتری در مدل‌ها از لحاظ ذخیره‌سازی و رم داشت.

بنابراین اگر قبلاً دستگاه گیمینگ بلک شارک شیائومی را دارید، 5 پرو ارتقاء چندانی ارائه نمی‌دهد و اگر بتوانید مدل قبلی را با قیمت مناسب پیدا کنید، قطعاً ارزش بررسی دارد. اما برای همه افراد دیگری که در بازار به دنبال یک دستگاه مخصوص بازی هستند، بهتر است حتماً بلک شارک 5 پرو را به عنوان یک گزینه درنظر داشته باشند.