Web Analytics Made Easy - Statcounter

آموزش قالب نویسی وردپرس + نقشه راه + معرفی دوره

آموزش قالب نویسی وردپرس یکی از پولسازترین مهارت هایی است که در بازار کار وردپرس وجود دارد بسیاری از افراد شاغل در حوزه طراحی سایت با وردپرس با توجه به محدودیت هایی که در ابزارها و قالب های آماده وردپرس وجود دارد نیاز به مهارت طراحی قالب اختصاصی وردپرس هم دارند در این مقاله ضمن بررسی مراحل ساخت قالب وردپرس، یک منبع عالی برای آموزش قالب نویسی وردپرس نیز معرفی میکنیم.

آموزش قالب نویسی وردپرس

اصلا منظور از قالب نویسی وردپرس چیست و چه زمانی نیاز به قالب نویسی در وردپرس داریم؟ وقتی قصد راه اندازی یک وبسایت با وردپرس را داریم مهم ترین ابزاری که نیاز داریم قالب وردپرس است. شکل و ظاهر وبسایت وردپرسی ما بواسطه قالبی که استفاده میکنیم مشخص میشود و همچنین امکانات اساسی و پایه وبسایت هم بر اساس قالب وردپرس پایه گذاری میشود بنابراین برای راه اندازی یک وبسایت باید قالبی را انتخاب کنیم که بلحاظ شکل و ظاهر مطابق با سلیقه ما باشد و مهم تر، امکانات و ویژگی های قالب هم بتواند نیازمندی های وبسایت ما را پوشش دهد.

حالا نکته اینجاست که اگر نتوانیم قالب مورد نظرمان را در بین قالب های آماده پیدا کنیم یا به عبارت دیگر هیچکدام از قالب های آماده قادر به پوشش دادن نیازمندی های وبسایت ما نباشند میتوانیم با مهارت قالب نویسی، قالب اختصاصی مد نظر خودمان را از صفر طراحی کنیم. برای اینکار یک دوره آموزش قالب نویسی وردپرس میتواند به ما کمک کند.

مراحل ساخت قالب وردپرس

قبل از هرچیزی اجازه دهید مراحل ساخت قالب وردپرس را مرور کنیم تا متوجه شویم برای طراحی قالب وردپرس از صفرتاصد دقیقا چه مهارت هایی باید داشته باشیم و چه مراحلی باید طی شود.

مرحله 1 – طراحی گرافیکی قالب

در اولین مرحله از ساخت قالب وردپرس باید طرح اولیه قالب را در نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا فیگما طراحی کنیم تا تمامی جزئیات و المان های داخل صفحه بهمراه رنگ بندی آن ها مشخص شود. در این بخش صفحاتی مثل صفحه اصلی – صفحه برگه ها – صفحه داخلی نوشته ها – صفحه داخلی محصول – صفحه آرشیو و دسته بندی – صفحه فروشگاه – صفحه جستجو و… طراحی میشود. این مرحله با توجه به اینکه یک کار تخصصی است معمولا توسط یک گرافیست مسلط به مباحث ui و ux انجام میشود. بنابراین شما بعنوان یک طراح قالب وردپرس الزامی ندارد که حتما به این مرحله تسلط داشته باشید.

مرحله 2 – تبدیل طرح گرافیکی به html css

پس از اینکه طرح گرافیکی قالب کامل شد و به تایید نهایی رسید خالا میتوانید توسط زبان های html و css آن را تبدیل به کد و قالب html کنید. بنابراین شما بعنوان یک طراح قالب وردپرس لازم است به آموزش html css کاملا مسلط باشید ضمن اینکه آشنایی با زبان جاوااسکریپت هم به شما کمک میکند المان هایی مثل اسلایدر، تب منو، پنجره پاپ اپ یا اکاردئون که احتمالا در قالب استفاده شده و برای اجرا نیاز به جاوااسکریپت دارند را پیاده سازی کنید پس علاوه بر تسلط بر کدنویسی html css نیاز هست آشنایی اولیه هم با زبان جاوااسکریپت داشته باشید.

مرحله 3 – تبدیل قالب html به وردپرس

برای اینکه قالب html مان را تبدیل به قالب وردپرس کنیم لازم است ابتدا فرمت فایل های قالب از html به php تغییر کنند و در ادامه برای سازگاری و هماهنگ شدن بخش های مختلف قالب با پنل مدیریت وردپرس لازم است یک سری توابع وردپرس را به کدهای قالب اضافه کنیم. بعنوان مثال میخواهیم منو های قالب را با بخش فهرست ها در پنل مدیریت وردپرس هماهنگ کنیم برای این کار تابعی وجود دارد که طبق یک دستورالعمل ساده به کدهای html اضافه میشود تا در نهایت باعث شود منوی های قالب از طریق فهرست ها در وردپرس مدیریت شود. تمامی بخش های قالب باید طبق همین فرایند با پنل مدیریت وردپرس سازگار و هماهنگ شوند.

مهارت هایی که در این مرحله باید بلد باشید :  1 – آشنایی با زبان برنامه نویسی php و برخی مباحث آن است (نیازی به آموزش کامل php ندارید صرفا آشنایی با برخی مباحث مقدماتی php کافیست تا پیش نیاز لازم برای درک توابع و کدهای وردپرسی را داشته باشید) 2 – یادگیری کدها و توابع وردپرس بهمراه دستورالعمل طراحی قالب وردپرس

آموزش جامع طراحی قالب وردپرس در سایت وبسافت3

اگر میخواهید صفرتاصد مراحل قالب نویسی وردپرس را بصورت تخصصی و حرفه ای یادبگیرید پیشنهاد میکنم در یک دوره آموزشی پروژه محور شرکت کنید دوره آموزش طراحی قالب وردپرس در سایت وبسافت3 بهترین منبعی است که برای یادگیری این مهارت ارزشمند میتوانید استفاده کنید در این دوره تمامی مراحل طراحی قالب وردپرس از صفرتاصد توسط مدرس دوره (رضاحیدری) آموزش داده شده تا در نهایت شما به یک متخصص و طراح قالب وردپرس حرفه ای تبدیل شوید. برای مشاهده توضیحات و نظرات ویدیویی شرکت کنندگان این دوره اینجا کلیک کنید » آموزش طراحی قالب وردپرس

مرجع خارجی قالب نویسی وردپرس

مرجع اصلی توسعه تم های وردپرس سایت کدکس وردپرس میباشد که اکثر دوره های آموزشی حرفه ای در این زمینه از آن استفاده میکنند. codex wordpress معتبرترین مرجع طراحی قالب وردپرس است که صفرتاصد ساخت قالب وردپرس را به همراه کدهای مورد نیاز آموزش میدهد البته برای استفاده از این منبع نیاز به آشنایی با زبان انگلیسی دارید و همچنین قالب شما باید به مرحله کدهای html رسیده باشد تا در ادامه با استفاده از این منبع قالب html را به قالب وردپرس تبدیل کنید. منبع لینک زیر :

https://codex.wordpress.org/Theme_Development

کسب درآمد از قالب نویسی وردپرس

یکی از دلایلی که افراد به سمت آموزش قالب نویسی وردپرس میروند بحث کسب درآمد از فروش قالب وردپرس است بدین صورت که شما میتوانید با طراحی و تولید یک قالب وردپرس بصورت محصول آن را آماده کنید و در مارکت های فروش قالب قرار دهید. این روش ظرفیت بالایی برای درآمدزایی دارد و اگر سری به این مارکت ها بزنید و آمار فروش قالب های وردپرس را مشاهده کنید متوجه درآمدهای میلیاردی که از فروش قالب بدست میاید میشوید. نمونه بارز آن قالب استادیار، قالب وودمارت، قالب ایران کالا و… که هر کدام با قیمت بین 200 تا 500 هزار تومان چند هزار نسخه فروش داشته اند.

زبان برنامه نویسی قالب وردپرس

یکی از سوالاتی که در رابطه با قالب نویسی وردپرس زیاد پرسیده میشود این است که قالب های وردپرس با چه زبان برنامه نویسی نوشته میشوند. البته اگر توضیحاتی که ابتدای این مقاله در رابطه با مراحل ساخت قالب وردپرس را خوب مطالعه کرده باشید قطعا میتوانید پاسخ این سوال را بدهید! بله قالب های وردپرس با زبان PHP نوشته میشوند اما برای اینکار نیازی نیست تسلط کامل بر تمامی مباحث برنامه نویسی PHP داشته باشید چرا که در طراحی قالب عموما از توابع آماده وردپرسی استفاده میکنیم که برای درک آنها آشنایی با برخی مباحث PHP کفایت میکند.

همچنین علاوه بر PHP نیاز به یادگیری زبان های دیگری مثل HTML CSS که برای طراحی بخش فرانت اند قالب استفاده میشود و همچنین آشنایی با جاوااسکریپت برای اجرای برخی المان ها مثل اسلایدر، تب منو و… کفایت میکند.

جمع بندی آموزش قالب نویسی وردپرس

در این مقاله سعی کردیم مراحل ساخت قالب وردپرس را بطور کامل شرح دهیم و همچنین مهارت هایی که برای آموزش قالب نویسی وردپرس نیاز دارید را هم آموزش دادیم. اگر میخواهید صفرتاصد این مهارت ارزشمند را یادبگیرید و از آن کسب درآمد کنید پیشنهاد میکنم حتما در یک دوره آموزشی پروژه محور شرکت کنید. دوره آموزش طراحی قالب وردپرس سایت وبسافت3 که بالاتر معرفی کردیم بهترین منبعی است که برای یادگیری صفرتاصد این مهارت میتوانید استفاده کنید و در کمترین زمان به یک طراح قالب وردپرس حرفه ای تبدیل شوید. اگر سوال یا ابهامی دارید میتوانید با آیدی websoft3_com در اینستاگرام با رضاحیدری (مدرس دوره) در ارتباط بگیرید و بصورت رایگان مشاوره دریافت کنید.

آموزش قالب نویسی وردپرس

توجه! این مطلب یک رپورتاژ آگهی است و محتوای آن توسط تبلیغ دهنده نگارش شده است.
آی تی جو مسئولیتی در قبال صحت و سقم محتوای تبلیغاتی ندارد.