Web Analytics Made Easy - Statcounter
تحولات سبز با مایکروسافت AZUR در دانمارک

تحولات سبز با مایکروسافت آژور در دانمارک

مایکروسافت منطقه ای را به منظور پیاده سازی نخستین دیتاسنتر آژور در کشور دانمارک اعلام کرد و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است این منطقه با بهره‌گیری از انرژی 100% تجدید پذیر و پاک گسترش و توسعه یابد. توسعه این مرکزداده برای سرعت بخشیدن به برنامه تحولات دیجیتالی سبز از سوی مایکروسافت و دانمارک با هشتگ DigitialLeapDenmark معرفی گردیده است.

بر اساس به روزترین گزارشات بد نیست بدانید که ساخت این دیتاسنتر مهمترین سرمایه‌گذاری مالی 30 سال اخیر در دانمارک بوده و بناست علاوه بر کاهش تاخیر در دسترسی به خدمات مایکروسافت (Azure Microsoft 365 و Dynamics 365 و Power Platform ) امنیت اطلاعاتی دانمارک هم تامین گردد تا زین پس اطلاعات در سرور های داخل دانمارک ذخیره شود. هدف این کشور تبدیل کردن تهدید ویروس کووید 19 به فرصتی برای دانمارکی سبزتر، قوی‌تر و از نظر اجتماعی عادلانه‌تر است.

ساخت این مراکزداده در دانمارک گامی است در راستای:

  • ذخیره سازی اطلاعات ملی در داخل دانمارک
  • ارتقاء امنیت داده ها در کلاس امنیتی بین المللی
  • محافظت از داده ها بر اساس قوانین حریم خصوصی دانمارک
  • دسترسی بیشتر و سریعتر به پردازش های مورد نیاز

دسترسی مشتریان سازمانی به خدمات فضای ابری و سرویس های مایکروسفات با تاخیر کم تر و امنیت و امکانات بیشتریآموزش بهترین مهارت های فضای دیجیتال به مردم دانمارک.

امروزه مراکزداده و راه‌حل‌های IT راهی برای کاهش بخش قابل توجهی از انتشار کربن حاصل از تدارکات عمومی در دانمارک است. در صورت تحقق این مسیر سبز، تاثیرات مثبت آب‌وهوایی این تحولات نیز به زودی دیده خواهد شد.

با توجه به اهمیت نقش ابر در ایجاد توسعه و بهبود اقتصادی جامع و پایدار در دو بخش عمومی و صنعت، ضروری است همگام با توسعه دیجیتالی جهان، شهروندان نیز در تمام سطوح مهارت های لازم را جهت حضور فعال در اقتصاد و جامعه دیجیتال کسب کنند.

پی نوشت آی تی جو

امید است سیاست گذاران و فعالان این فناوری اطلاعات در بخش حاکمیتی و خصوصی کشور ما نیز به نقش و جایگاه آموزش مهارت های دیجیتالی به شهروندان جهت همراهی با تحولات اقتصاد دیجیتال توجه ویژه نمایند.

با توجه به نقش فناوری اطلاعات در کاهش تولید کربن و استفاده از منابع انرژی های پاک، ضرورت تشکیل کمیته مشترک فراسازمانی در راستای تدوین سیاست های مشترک توسط وزارت فناوری اطلاعات وارتباطات، وزارت نیرو و سازمان محیط زیست بیش از پیش احساس می شود

رامتین نورمحمد