Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقایسه 10 افزونه محبوب فروشگاه ساز

زمانی که می‌خواهید سایت وردپرسی خود را با استفاده از افزونه‌های فروشگاهی به یک سایت فروشگاهی تبدیل کنید، می‌بینید که افزونه‌های زیادی برای این کار وجود دارد و این ممکن است شما را کمی گیج کند. ما در این مقاله ۱۰ افزونه محبوب وردپرسی را به شما معرفی کرده‌ایم که با استفاده از آن‌ها می‌توانید یک فروشگاه ساز قدرتمند ایجاد کنید. برای آشنایی با این افزونه‌ها در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

۱- ووکامرس (WooCommerce)

ووکامرس به عنوان محبوب‌ترین و کاربردی‌ترین فروشگاه ساز وردپرس شناخته می‌شود. این سرویس فروشگاه ساز به شما کمک می‌کند تا به صورت رایگان یک فروشگاه اینترنتی سریع و راحت بسازید و محصولات خود را در آن قرار دهید. این افزونه متن‌باز است و اگر با کدنویسی آشنا باشید، می‌توانید هر تغییری خواستید را در آن اعمال کنید.

از طرفی افزونه فروشگاهی ووکامرس با زبان فارسی سازگار است و به درگاه‌های پرداخت ایرانی نیز متصل می‌شود. این سرویس تا کنون بیش از ۵ میلیون بار روی سایت‌های مختلف وردپرسی نصب شده است و امنیت بسیار بالایی نیز دارد. این افزونه امکانات بسیار زیادی دارد و یک انتخاب کامل برای فروشگاهی کردن یک سایت وردپرسی است.

۲- ایزی دیجیتال دانلود (Easy Digital Download)

افزونه فروشگاهی بعدی که در این لیست معرفی می‌کنیم، افزونه ایزی دیجیتال دانلود یا EDD است. این افزونه به طور تخصصی روی فروش محصولات دیجیتالی تمرکز دارد و بسیاری از سایت‌های فروش محصولات دیجیتال از آن استفاده می‌کنند. شما با استفاده از افزونه ووکامرس نیز می‌توانید محصولات دیجیتالی را به فروش برسانید، اما افزونه EDD از آنجایی که به طور تخصصی روی محصولات دیجیتال متمرکز شده است، رابط کاربری بهتری را درباره آن‌ها دارد.

این افزونه نیز مانند ووکامرس یک افزونه رایگان است و تنظیمات مختلفی دارد که می‌توانید به دلخواه آن‌ها را اضافه و کم کنید. توجه داشته باشید افزونه ایزی دیجیتال دانلود به طور تخصصی برای کالاهای دیجیتال طراحی شده است و برای فروش محصولات فیزیکی نباید از آن استفاده کنید.

۳- اپن کارت (Open Cart)

یکی دیگر از محبوب‌ترین افزونه‌های فروشگاهی وردپرس، افزونه اپن کارت است که تلاش کرده تا بیشتر ویژگی‌های لازم برای یک فروشگاه اینترنتی را داشته باشد. این مسئله باعث می‌شود تا افزونه‌های جانبی کمتری روی سایت نصب شود و مدیریت بهینه‌تری نیز روی سایت انجام شود. نکته‌ای که درباره افزونه اپن کارت وجود دارد این است که این افزونه برخلاف دو مورد قبلی رایگان نیست و کامل و پریمیوم آن قیمت ۴۹ دلار در ماه دارد.

با این حال این افزونه همچنان یکی از کامل‌ترین و در عین حال ساده‌ترین افزونه‌های فروشگاهی است که بسیاری از کاربران از آن استفاده می‌کنند. این افزونه هم‌زمان کالای فیزیکی و دیجیتال را پشتیبانی می‌کند و با استفاده از آن می‌توان هر دوی آن‌ها را به طور هم‌زمان در سایت به فروش رساند.

۴- مگنتو (Magneto)

یکی دیگر از افزونه‌های فروشگاه ساز وردپرس، سرویس مگنتو است. این افزونه با استفاده از تکنولوژی Open Source یا متن باز ایجاد شده است و صاحب سایت در صورت داشتن دانش فنی می‌تواند تغییرات زیادی را در آن ایجاد کند. عملکرد این افزونه بسیار گسترده است و با استفاده از آن می‌توان فروشگاه‌های کوچک با چند محصول تا فروشگاه‌های بزرگ اینترنتی را ایجاد کرد. این افزونه تم‌های متنوعی دارد. به علاوه آن امکان سفارشی‌سازی قدرتمند در آن نیز باعث شده است تا بتوان با استفاده از آن یک فروشگاه اینترنتی متفاوت را ایجاد کرد.

۵- بیگ کامرس (BigCommerce)

افزونه بعدی که در این لیست به شما معرفی می‌کنیم، افزونه فروشگاه ساز بیگ کامرس است. این افزونه که برای سرویس فروشگاه ساز اشتراکی بیگ کامرس نیز هست، یکی از گزینه‌های مناسب برای فروشگاه‌های اینترنتی کوچک و متوسط به شمار می‌رود. این سرویس UI یا رابط کاربری جذابی دارد و امکانات متنوعی را نیز به کاربران خود ارائه می‌دهد. زمانی که شما سایت خود را در فروشگاه ساز بیگ کامرس ثبت می‌کنید، تا زمانی که از آن خارج شوید نمی‌توانید به سراغ فروشگاه سازهای دیگر بروید.

۶- جیگو شاپ (Jigoshop)

جیگو شاپ نیز یکی از قدیمی‌ترین افزونه‌های فروشگاه ساز وردپرس است و افراد قدیمی‌تر آن را می‌شناسند. این افزونه می‌تواند سایت وردپرسی را سریعا به یک سایت فروشگاهی قدرتمند تبدیل کند. همین سادگی در استفاده و امکانات باعث شده است تا این افزونه از بهترین افزونه‌های فروشگاه ساز وردپرسی باشد. این افزونه نیز کاملا رایگان است و امکان فروش انواع محصولات دیجیتالی، فیزیکی و… را به کاربر خود می‌دهد.

۷- دابلیو پی (WP)

افزونه فروشگاه ساز WP نیز یکی از افزونه‌های محبوب وردپرسی برای ایجاد سایت فروشگاهی است که شباهت خیلی زیادی هم به ووکامرس دارد. این افزونه وردپرسی به عنوان رقیب مستقیم ووکامرس شناخته می‌شود و بسیاری از کاربران ووکامرس را نیز به سمت خود کشانده است. این دو افزونه در بسیاری از موارد با یکدیگر رقابت دارند و انتخاب یکی از آن‌‌ها، بستگی به نیاز شما دارد؛ چرا که بعضی ویژگی‌ها در WP رایگان هستند و بعضی ویژگی‌های دیگر در ووکامرس رایگان هستند. با این حال این افزونه گزینه جذابی برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی است.

۸- دیجیتس (digits)

افزونه دیجیتس یکی از بهترین افزونه‌ها برای سایت‌های فروشگاهی است که به کاربران سایت اجازه می‌دهد تا در سایت ثبت نام کنند. از آنجایی که ثبت نام کاربر در سایت‌های فروشگاهی بسیار اهمیت دارد، این افزونه با رابط کاربری ساده و امنیت بالایی که دارد، می‌تواند یک گزینه عالی برای این امر باشد.

۹- گرویتی فرم (Gravity Form)

بسیاری از سایت‌های فروشگاهی برای محصولات خود، نیاز به فرم‌هایی برای پر شدن دارند. یکی از افزونه‌هایی که می‌تواند این سایت‌ها را در ایجاد فرم کمک کند، افزونه گرویتی فرم است که فرم‌های مختلفی مانند نظر سنجی، تماس با ما و… را می‌تواند ایجاد کند. این افزونه فرم‌هایی کاملا واکنش‌گرا و ساده ایجاد می‌کند و خودش محاسبات ریاضی مربوط به آمار فرم‌ها را انجام می‌دهد. به طور کلی این افزونه یک لازمه برای سایت‌های فروشگاهی است که نیاز به فرم دارند.

۱۰- دکان (Dokan)

در نهایت نیز افزونه فروشگاهی دکان قرار دارد که قابلیت چند فروشندگی را به سایت می‌دهد. یعنی اگر سایتی بخواهد فروشنده‌های دیگری را به فروشگاه اینترنتی خود اضافه کند، می‌تواند افزونه دکان را به سایت خود اضافه کند تا سایر فروشنده‌ها نیز در آن سایت محصولات خود را بفروشند.

کلام آخر

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با ۱۰ مورد از بهترین افزونه‌های فروشگاه ساز آشنا کنیم. همان‌طور که در مقاله خواندیم، هر کدام از این افزونه‌ها کاربرد خاصی دارند و برای دلیل مشخصی ایجاد شده‌اند. شما نیز با استفاده از راهنمای این مقاله می‌توانید بهترین افزونه‌های مورد نیاز خود را انتخاب کنید. اگر مایل هستید اطلاعات بیشتری از سایت‌سازها بدانید و CMS های مستقل فروشگاه ساز را بررسی کنید، مقالهٔ «نقد و بررسی فروشگاه ساز» را از دست ندهید.