Web Analytics Made Easy - Statcounter

چت‌جی‌پی‌تی خلاصه سالانه مکالمات کاربران را ارائه می‌دهد

چت‌جی‌پی‌تی قابلیت «مرور سال» را برای نمایش آمار، تصاویر اختصاصی و جوایز شخصی‌سازی‌شده بر اساس سابقه مکالمات کاربران فعال کرد.

chatgpt - چت جی پی تی

چت‌جی‌پی‌تی نیز به جمع برنامه‌هایی پیوسته که گزارش پایان سال به کاربران ارائه می‌دهند. این سرویس در حال انتشار قابلیت «مرور سال» است که آمارهای مختلفی را به نمایش می‌گذارد؛ مانند تعداد پیام‌هایی که در سال ۲۰۲۵ برای این ربات ارسال کرده‌اید. همچنین، یک تصویر ساخته‌شده با هوش مصنوعی به سبک هنر پیکسلی دریافت خواهید کرد که شامل برخی از موضوعاتی است که امسال درباره آن‌ها صحبت کرده‌اید.

برای نمونه، این تصویر می‌تواند بر اساس سوالات کاربر درباره موضوعاتی مثل بازی‌های قدیمی، آشپزی یا نگهداری حیوانات خانگی، شامل عناصری مانند یک کنسول بازی، زودپز یا صفحه نمایش کامپیوتر باشد.

خلاصه‌های شخصی‌سازی‌شده دیگری نیز وجود دارد؛ مانند مروری بر پرتکرارترین موضوعات گفتگوهای شما، توصیفی از سبک چت کردن‌تان و روزی که بیشترین پیام را ارسال کرده‌اید. همچنین شاهد یک «الگو» خواهید بود که شما را بر اساس نحوه استفاده از برنامه در سال جاری در دسته‌بندی‌هایی مانند «تولیدکننده» یا «هدایتگر» قرار می‌دهد و یک جایزه اختصاصی متناسب با عملکردتان دریافت خواهید کرد.

گزارش‌های سالانه هم‌اکنون برای کاربران در آمریکا، انگلیس، کانادا، نیوزیلند و استرالیا در حال انتشار است. این قابلیت تنها در صورتی در دسترس است که اجازه دسترسی به گفتگوهای گذشته و ترجیحات شخصی را به چت‌جی‌پی‌تی داده باشید. می‌توانید مرور سال خود را با انتخاب گزینه مربوطه در صفحه اصلی اپلیکیشن موبایل یا دسکتاپ، و یا با ارسال دستور «show my year in review» به چت‌جی‌پی‌تی مشاهده کنید.


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/itjoo.ir/public_html/wp-includes/functions.php:5481) in /home/itjoo.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1531

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/itjoo.ir/public_html/wp-includes/functions.php:5481) in /home/itjoo.ir/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1534