Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارز دیجیتال آواکس تهدید بزرگ اتریوم

ارز دیجیتال آواکس

از تراکنش های کند و کارمزد بالای اتریوم خسته شده اید؟ شاید وقت آن رسیده که از اتریوم به آوالانچ سوییچ کنید. علاوه بر اینکه اتریوم دومین ارز دیجیتال با ارزش جهان است، این شبکه بلاکچین از پروژه های غیرمتمرکز بی شماری پشتیبانی می کند و محبوبیت خاصی برای برنامه نویسان DeFi و DApp دارد. شما می توانید قیمت لحظه ای اتریوم را در صرافی های معتبر ایرانی مشاهده کنید.

اگرچه اتریوم در حال حاضر نقش مهمی در شبکه بلاکچین دارد اما رقبای قابل توجهی دارد که می تواند روزی از آن پیشی بگیرد. یکی از این رقبا Avalanche است که ویژگی هایی دارد که می تواند آن را به یک قاتل بالقوه برای اتریوم تبدیل کند. اما آوالانچ چیست؟ چرا انقدر در حال محبوب شدن است؟ و آیا از اتریوم بهتر است؟

آوالانچ چیست؟

آوالانچ (Avalanche) یک پلتفرم بلاک چین است که در سپتامبر 2020 توسط Ava Labs راه اندازی شد. کوین اصلی آن AVAX است و در سال های اخیر با محبوبیت این شبکه بلاکچین، ارزش قابل توجهی پیدا کرده است. سه ویژگی کلیدی مرتبط با بلاکچین آوالانچ وجود دارد که مهم ترین آن زمان تراکنش است که در ادامه به آن پرداخته ایم.

آیا زمان تراکنش آوالانچ از اتریوم سریع تر است؟

اگر در بلاکچین اتریوم فعالیت دارید، احتمالا طولانی بودن زمان تراکنش آن شما را خسته کرده است. هنگامی که یک شبکه بلاکچین محبوب می شود، تعداد کاربران فعال در آن و در نتیجه تعداد تراکنش های آن زیاد می شود و ممکن است این تراکنش ها پشت سر هم جمع شوند و در صف اعتبارسنجی قرار گیرند و این اتفاق باعث تاخیر در شبکه می شود.

سرعت تراکنش آوالانچ

این مسئله ما را به یک اصطلاح مهم در دنیای ارزهای دیجیتال می رساند به نام مقیاس پذیری. اگر یک بلاکچین نتواند خود را با افزایش تعداد کاربران تطبیق دهد، در این صورت مشکل مقیاس پذیری دارد. توسعه دهندگان آوالانچ از این مسئله آگاه هستند و در طراحی این شبکه، مقیاس پذیری را در نظر گرفته اند. این امر به Avalanche این توانایی را می دهد که به صورت یکپارچه مقیاس بندی کند و تراکنش ها را به شیوه ای بسیار پراکنده تر نسبت به اتریوم مدیریت کند.

آوالانچ می تواند 4500 تراکنش در ثانیه را پردازش کند؛ این در حالی است که اتریوم تنها 15 الی 30 تراکنش در ثانیه را می تواند پردازش کند. این تفاوت فاحش، Avalanche را به عنوان یک پلتفرم برتر از نظر مقیاس پذیری و دوره های تراکنش برجسته می کند. البته اتریوم در تلاش است تا اقداماتی در راستای مقابله با محدودیت های مقیاس پذیری خود از طریق اشتراک گذاری بلاک چین انجام دهد.

کارمزد تراکنش در شبکه رمزارز آواکس چقدر است؟

اگر یک چیز وجود داشته باشد که کاربران اتریوم را بیش از هرچیزی عصبانی می کند، هزینه تراکنش اتریوم است که به آن Gas Fee هم گفته می شود. کارمزد شبکه اتریوم در طول روز دچار تغییرات می شود اما گاهی اوقات به طرز ناامید کننده ای بالا می رود به طوری که از بخش زیادی از سود معاملاتی شما می کاهد.

این در حالی است که آوالانچ این مشکل را ندارد و شما با خرید ارز آواکس با کمترین قیمت می توانید در معاملات خود از سود بسیار بالایی بهره مند شوید بی آنکه هزینه تراکنش بالایی پرداخت کنید. اگر بخواهیم هزینه تراکنش آوالانچ و اتریوم را با یکدیگر مقایسه کنیم، باید مفهوم gwei و nAVAX را بدانیم. یک gwei در واقع کوچک ترین واحد یک اتریوم و برابر با یک میلیاردم اتریوم است و یک nAVAX هم برابر یک میلیاردم یک AVAX است. بنابراین استفاده از بلاکچین آوالانچ بسیار ارزانتر است.

آیا آوالانچ با محیط زیست سازگار است؟

بسیاری از افراد، از ارز دیجیتال نه به خاطر نوسانات آن، بلکه به دلیل ردپای کربن آن بر روی محیط زیست، از آن متنفرند. صنعت ارز دیجیتال بسیار انرژی بر است و به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از مضرترین بازارها برای محیط زیست است. به همین دلیل، بسیاری از توسعه دهندگان از جمله توسعه دهندگان بلاک چین Avalanche تلاش می کنند تا اثرات زیست محیطی خود را کاهش دهند.

آوالانچ به دلایل مختلفی می تواند با محیط زیست خود سازگار باشد. در مرحله اول، از مکانیزم اجماع اثبات سهام (PoS) استفاده می‌کند، که به اعتبارسنجی (تأییدکننده های بلوک) نیاز دارد تا بخشی از AVAX را برای کار کردن قفل کنند. اثبات سهام به طور قابل توجهی نسبت به اثبات کار (PoW) با محیط زیست سازگارتر است.

سرعت تراکنش آوالانچ

اما این فقط استفاده Avalanche از اثبات سهام نیست که آن را به یک شگفتی زیست محیطی در دنیای رمزنگاری تبدیل می کند. به هر حال، اتریوم نیز قرار است به PoS سوییچ کند. با این حال، عوامل دیگری وجود دارد که به Avalanche اجازه می دهد تا از نظر سازگاری با محیط زیست از اتریوم پیشی بگیرد.

برای مثال در بلاک چین Avalanche نیازی به استفاده از سخت افزار سطح بالا و انرژی بر نیست. علاوه بر این، اعتباردهنده ها در این شبکه بر اساس نیاز به کار عمل می کنند، بنابراین مجبور نیستند سخت افزار خود را به صورت شبانه روزی اجرا کنند. اگر باید اعتبارسنجی بلوک انجام شود، اعتبارسنجی فعال است. در غیر این صورت، سخت افزار آنها می تواند در حالت آماده به کار عمل کند. این بخش های کوچک پروتکل Avalanche، آن را به عنوان گزینه ای آگاه از محیط زیست برای معامله گران رمزارز و سازندگان DApp ایمن می کند.

جمع بندی

شکی نیست که اتریوم می تواند یک پلتفرم مفید و متنوع ارائه دهد تا توسعه دهندگان DeFi پروژه های خود را بر اساس آن بسازند. اما هزینه تراکنش بالا و مقیاس پذیری پایین آن باعث می شود بسیاری از علاقه مندان این حوزه به سمت آوالانچ بروند.

آوالانچ با هزینه تراکنش پایین و زمان تراکنش سریع به کاربران خود این اجازه را می دهد تا بدون صرف مقدار زیادی پول و اتلاف وقت، پروژه های خود را بسازند و دست به انجام معاملات بزنند. علاوه بر این، کسانی که از Avalanche استفاده می کنند می توانند با دانستن این نکته که فعالیت های رمزنگاریشان به اندازه فعالیت های انجام شده در سایر بلاکچین های محبوب، بر محیط زیست تاثیر نمی گذارد، خیالشان از این بابت هم راحت باشد.

برای مشاهده و اطلاع از آخرین اخبار حوزه ارزهای دیجیتال، فروش و خرید ارز دیجیتال، اطلاع از قیمت لحظه ای ارزها می توانید به صرافی صرافکس مراجعه نمایید.